Галерия Флаш

Модул за галерияФлаш галерии, с неограничен брой категории. Може да съдържа в себе си неограничен брой снимки.

Тук ще ви представим изработка на галерия за сайт на няколко различни по своята функционалност флаш галерии. Галерия тип флаш, в която може да се качват снимки във формат jpg. Това са т.нар. Ефектни галерии. Всяка галерия за уеб сайт има неограничен брой категории и подкатегории. Препоръчват се за изработка на интернет галерия или фото албуми с малко на брой снимки във всяка категория, тъй като ефекта на разлистване на снимките е реализиран на линейно показване.

Цена за изработка на флаш галерия за уеб сайт

Цена за инсталация и настройка на модула – 60 лева

1. Ефектна галерия за уеб сайт

В тази флаш галерия ще видите голямо изображение на снимка, като отдолу под него са разположени малки тъмпнели на останалите снимки в галерията. Ефект на движение при малките изображения.

2. Линейна флаш галерия за сайтове

В показаната галерия всяка снимка си има заглавие, което се показва под самата снимка, заедно с броя на снимките в албума. Прелистване на малките изображения в долната част на галерията.

3. Галерия за сайт с рязани тъмпнели

Тази галерия за динамичен уеб сайт изрязва малка част от всяка качена снимка и я представя като тъмпнел. Забележете, че тъмпнела тук не е просто намалено изображение, а изразяна част от изображението.

4. Галерия за сайт с увеличаване на снимки

Този модул за изработка на галерия за сайт представя всички снимки като на една дъска. С превъртане може да се разгледат изображенията в галерията.

5. Галерия с ротация на снимки

Галерията представя снимките като ги върти в кръг. Много ефектна галерия! При кликане на снимка от галерията, тя се зарежда със „лайт ефект“.

6. Галерия за сайт с меню

Меню, което има бутон за скриване и показване в галерията. При избор на снимка тя се увеличава. Възможност за разглеждане на следваща и предишна снимка директно от увеличеното изображение.

7. Модна галерия за сайт

Галерия за динамичен сайт, в която всички снимки са плоско разположени в една равнина. Много модерен ефект за динамична уеб галерия.

 

Параметри на админ система – галерия за сайт

  • админ система за управление, за качване и изтриване на обекти
  • настройка на размера на снимките и тъмпнелите
  • автоматично оразмеряване на качените снимки с предварително настроени размери за тъмпнели /малки изображения/
  • настройка за показване на снимката в голям размер
Виц за отмора

В работата имаме много як принтер - съдейки по звука,
той сам обработва дървесината и си приготвя хартията!