• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711

Изработка на галерия за динамичен уеб сайт

Посещения: 3328 Категория: Допълнителни компоненти за уеб сайт

Ефектна галерия, с възможност за категории и описания към снимките. Подходяща за малки галерии.


Онлайн Галерия - допълнителен компонент към динамичен тип сайт.

Този тип уеб галерия е вариант, при който се увеличава миниатюрно изображение при клик с мишката. В самият компонент за изработка на онлайн галерия е включен специален джава скрипт ефект, с помощта на който изображението се появява на екран като затъмнява основната част на сайта.
Може да се организират категоризиране на снимките. Възможност за неограничен брой категории и подкатегории при изграждане на онлайн галерия. Всяка една снимка може да бъде придружена с текстово описание. В административната система има възможност за организиране на категориите и снимките в тях. За всяка една качена снимка при направа на сайт автоматично се създава малко изображение в зададен пикселов размер.

Характеристика на компонент семпла Галерия

Неограничен брой категории и подкатегории
Неограничен брой снимки
Възможност за качване снимки накуп /zip формат/

 Автоматично създаване на миниатюри
Мета описание и ключови думи за изображения
Мета описание и ключови думи за категории

Админ панел за поддръжка на онлайн галерия

Административната система за управление на семпла онлайн галерия в уеб сайт е изцяло на български език. Управлението е изключително опростено и леко. С лекота ще създадете категории и подкатегории, ще качите снимки само с няколко клика. Прегледайте екрани от админ панела за управление на тази изключително лека за обслужване онлайн галерия.

Цената за изработване на онлайн галерия към динамичен уеб сайт е 40 лева. В случай на нужда ние да запълним галерията с изображения е нужно допълнително заплащане, но то се сформира по договаряне.

Цената за изработка на онлайн галерия се заплаща еднократно, ако вече Вашия уеб сайт ви е изработен. В случай, че сайта се изработва като пакет услуги и изработка от нас, то тази цена се включва в себестойността за изработка на сайт и бива разпределена в схемата на изплащане на общата оферта.

Портфолио на сайт с онлайн галерия

svatba-ruse.com - Сватбена агенция, Русе

dimat-omega.com - Мебелна фирма, София

mmmc-zarkov.com - Метални изделия и конструкции, София

arenacars.com - Сайт за автосвят

 

Потребителска част на онлайн галерия

Онлайн галерията е изключително опростена и с приятна и семпла визия на екран. При избиране на бутон за Галерия се появяват всички категории в самата онлайн галерия. Категориите са подредени една под друга по азбучен ред. Съпроводени са от малък тъмпнел и описание на самата категория /ако е въведено в админ системата/. В администрацията е предвидена възможност да се укаже размера на показваното малко изображение /тъмпнел за категория/.

При избор на дадена категория от галерията се показват всички нейни изображения с малък тъмпнел. Размерите за ширина и височина на тъмпнелите се организират в административния панел. За всяка категория размерите могат да бъдат различни. При кликане на дадена снимка от галерията, тя се зарежда с красив джава ефект, при който се затъмнява останалата част от сайта, а самото изображение се зарежда в пълния си размер в изскачащ прозорец. В прозореца има бутони Следваща и Предишна, с помощта на които може да се предглеждат и останалите изображения от категорията. Наличен е и малък брояч, който указва броя на снимките.

Административна част на онлайн галерия

Админ системата на семпла онлайн галерия е изцяло на български език. Разполага с няколко бутона /екран 1/ - Нова категория, Качване, Описания и Изтриване. Още на входа на панела са разположени наличните категории. С бутон Нова категория /екран 2/ - се създава нова категория, като тук е мястото, където трябва да поставите Описание на самата категория. Това описание ще се визуализира в онлайн галерията при показване на всички категории. Отваряйки дадена категория в галерията /екран 3/ на екран се визуализират качените вече изображения. Тук може да създадете нови подкатегории с бутон Нова категория или да качите още изображения с бутон Качване. 

Качването на изображенията /екран 4/ в галерията е много лесно и бързо - буквално с няколко клика. Може да изберете от локалния си компютър едно по едно желаните снимки, или пък да качите направо архив от изображения - тип zip. С бутон Описания /екран 5/ внасяте кратки описания както на категорията, така и на всяко едно налично в нея изображение.

Бутон Настройка /екран 6/ ще ви послужи да уточните размерите в който трябва да се оразмерява автоматично качваните файлове. Размерите за височина и ширина на малкия тъмнел са в мерна единица пиксели.Тук също уточнявате размера в който ще се визуализира голямата снимка, отново в пиксели.

 

Виц за отмора

Двама първокласници си говорят:
- Как се пише буквата а.
- Като кльомба, ама без кръгчето!

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Предмет на дейност: Уеб дизайн и темплейти за сайтове. Изработка на уеб сайтове. Изграждане на мобилни сайтове. Изработване на фирмени и корпоративни сайтове. Пълна организация и направа на онлайн магазини.