Семпла Галерия

Модул за галерияЕфектна галерия, с възможност за категории и описания към снимките. Подходяща за малки галерии.

Онлайн Галерия – допълнителен компонент към динамичен тип сайт.

Този тип уеб галерия е вариант, при който се увеличава миниатюрно изображение при клик с мишката. В самият компонент за изработка на онлайн галерия е включен специален джава скрипт ефект, с помощта на който изображението се появява на екран като затъмнява основната част на сайта.
Може да се организират категоризиране на снимките. Възможност за неограничен брой категории и подкатегории при изграждане на онлайн галерия. Всяка една снимка може да бъде придружена с текстово описание. В административната система има възможност за организиране на категориите и снимките в тях. За всяка една качена снимка при направа на сайт автоматично се създава малко изображение в зададен пикселов размер.

Характеристика на компонент семпла Галерия

Онлайн галерия Неограничен брой категории и подкатегории
Онлайн галерия Неограничен брой снимки
Онлайн галерия Възможност за качване снимки накуп /zip формат/
Онлайн галерия Автоматично създаване на миниатюри
Онлайн галерия Мета описание и ключови думи за изображения
Онлайн галерия Мета описание и ключови думи за категории

Админ панел за поддръжка на онлайн галерия

Административната система за управление на семпла онлайн галерия в уеб сайт е изцяло на български език. Управлението е изключително опростено и леко. С лекота ще създадете категории и подкатегории, ще качите снимки само с няколко клика. Прегледайте екрани от админ панела за управление на тази изключително лека за обслужване онлайн галерия.

Цената за изработване на онлайн галерия към динамичен уеб сайт е 40 лева. В случай на нужда ние да запълним галерията с изображения е нужно допълнително заплащане, но то се сформира по договаряне.

Цената за изработка на онлайн галерия се заплаща еднократно, ако вече Вашия уеб сайт ви е изработен. В случай, че сайта се изработва като пакет услуги и изработка от нас, то тази цена се включва в себестойността за изработка на сайт и бива разпределена в схемата на изплащане на общата оферта.

Портфолио на сайт с онлайн галерия

Порфолио онлайн галерия svatba-ruse.com – Сватбена агенция, Русе

Порфолио онлайн галерия dimat-omega.com – Мебелна фирма, София

Интернет галерия mmmc-zarkov.com – Метални изделия и конструкции, София

Порфолио онлайн галерия arenacars.com – Сайт за автосвят

 

Потребителска част на онлайн галерия

Онлайн галерията е изключително опростена и с приятна и семпла визия на екран. При избиране на бутон за Галерия се появяват всички категории в самата онлайн галерия. Категориите са подредени една под друга по азбучен ред. Съпроводени са от малък тъмпнел и описание на самата категория /ако е въведено в админ системата/. В администрацията е предвидена възможност да се укаже размера на показваното малко изображение /тъмпнел за категория/.

При избор на дадена категория от галерията се показват всички нейни изображения с малък тъмпнел. Размерите за ширина и височина на тъмпнелите се организират в административния панел. За всяка категория размерите могат да бъдат различни. При кликане на дадена снимка от галерията, тя се зарежда с красив джава ефект, при който се затъмнява останалата част от сайта, а самото изображение се зарежда в пълния си размер в изскачащ прозорец. В прозореца има бутони Следваща и Предишна, с помощта на които може да се предглеждат и останалите изображения от категорията. Наличен е и малък брояч, който указва броя на снимките.

Административна част на онлайн галерия

Админ системата на семпла онлайн галерия е изцяло на български език. Разполага с няколко бутона /екран 1/ – Нова категория, Качване, Описания и Изтриване. Още на входа на панела са разположени наличните категории. С бутон Нова категория /екран 2/ – се създава нова категория, като тук е мястото, където трябва да поставите Описание на самата категория. Това описание ще се визуализира в онлайн галерията при показване на всички категории. Отваряйки дадена категория в галерията /екран 3/ на екран се визуализират качените вече изображения. Тук може да създадете нови подкатегории с бутон Нова категория или да качите още изображения с бутон Качване.

Качването на изображенията /екран 4/ в галерията е много лесно и бързо – буквално с няколко клика. Може да изберете от локалния си компютър едно по едно желаните снимки, или пък да качите направо архив от изображения – тип zip. С бутон Описания /екран 5/ внасяте кратки описания както на категорията, така и на всяко едно налично в нея изображение.

Бутон Настройка /екран 6/ ще ви послужи да уточните размерите в който трябва да се оразмерява автоматично качваните файлове. Размерите за височина и ширина на малкия тъмнел са в мерна единица пиксели.Тук също уточнявате размера в който ще се визуализира голямата снимка, отново в пиксели.

 

Виц за отмора

Обява от хакер:
'Изгубена е болонката на моята приятелка. Който я намери и върне - ще получи година безплатен интернет при който и да е провайдер.