Коментари за сайт

Модул за коментариСъздаване на статии в уеб сайт, с възможност за интеграция на коментари от страна на посетителите.

Изработка на фирмен сайт е едно официално представяне на дейността на фирмата. Твърде често към такъв динамичен сайт се изработва допълнително фирмен блог. Целта при изграждане на фирмен блог е да се споделя полезна информация, за да се осъществи едно съвременно онлайн общуване с евентуално потенциални клиенти и / или партньори. В основата на изработването на всеки един блог или форум стои процеса по изграждане на система за коментари. Чрез самите коментари се получава едно непрекъснато подновяване на информацията в страниците, което пък във един фирмен блог води до по-голям интерес от аудиторията и съответно до по-голяма посещаемост на самия уеб сайт.

Изработка на система за коментари в уеб сайт

Предлагаме на Вашето внимание система за възможност за добавяне на коментари в динамичен уеб сайт. В административния панел можете да зададете и уточните права за всяка група потребители (включително нерегистрирани) до различни функции на компонента. Например, можете да изключите спам защита за регистрирани потребители и да я оставите за нерегистрираните потребители. Може допълнително да позволите на регистрираните потребители да използват BBCode тагове (I, B, S, U). Самата система за коментари се състои от множество скриптове за функционалност на системата, а именно:

спам защита чрез капча, права за достъп за коментиране, шаблони за изглед на коментари, уведомление на администратор, поддръжка на BB код, информиране на потребителите за нови коментари, вмъкване на усмивки и още много други.

Компонента се инсталира в уеб сайта и се указва в коя категория със статии да се появява /възможна е настройка за всички или за отделни категории със статии/. Така автоматично за всяка една публикация се появяват два нови линка – добавяне на коментар и преглеждане на подаданите коментари. Помислено и е за защита от спам. Има настройки за т.нар. капча система /това е система в която потребителя въвежда изображение на картинка/. Уеб коментарите се листват след кликане на връзка. А след всяка статия се появява връзка за нов коментар или пък направо форма за подаване на коментари в зависимост от настройките. Самата система за коментари си има много богат админ панел, с чиято помощ лесно и бързо може да се променят настройките за функционирането й.

Характеристики на система за коментари

 • настройка за кои статии или група от статии да се включват коментарите
 • къде да се показват коментарите в интернет страниците в уеб сайта
 • разгърнат формат на формата на подаване на коментар или скрита с връзка
 • позволява на потребителите да бъдат информирани за нови коментари
 • поддръжка на BB код, усмивки, RSS фийдове
 • многоезична поддръжка
 • автоматично премахване на нови или празни редове в коментарите
 • настройка на Капча система, дължина на коментара и потребителското име
 • проверка за дублираност на подаден коментар
 • възможност за автоматична публикация или настройка за одобрение от администратор на сайта
 • уведомяване на администратора за подадено мнение чрез имейл
 • възможност за настройка на задължителни полета при коментара

Цена за изработка на коментари

Цена за инсталация и настройка на компонента – 40 лева

 

Екрани от админ система за коментари

Екран 1 – визуализация на всички коментари от сайта, екран 2 – редактиране на коментар, екран 3 – управление на използваните емотикони във формата за подаване на коментар, екран 4, 5 и 6 – настройки на компонента за коментари.

Виц за отмора

Хит на пазара! Женско огледалце с вграден 'Фотошоп'.