• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711

Изработване на книга за мнения в уеб сайт

Посещения: 3401 Категория: Допълнителни компоненти за уеб сайт

Книга за мнения от посетители на уеб сайта, възможност за отчитане на времето на подаване на постинга.

В съвременните динамични сайтове се залага  на възможността за комуникиране с посетителите на самия уеб сайт. Такава възможност ще ви даде изграждане на компонент за мнения. Чрез направа на система за мнения /наричат този компонент още книга за гости/ давате възможност на посетителите постват своите бележки /мнения/ във вашия сайт. Това е доста разпространена практика за изработване на страници със семпли коментари. Тази изработка на книга за мнения ще е вашата лична връзка с посетителите на вашия сайт!

Сам по себе си компонента представлява изработка на скриптове, които показват на екран подадените вече мнения в сайта, както и генериране на форма за подаване на ново мнение. Чрез попълване на тази форма потребителите на сайта записват своите мнения, ето поради тази причина подобна динамична изработка се нарича още и книга за гости. Това е нещо като книга в която може да се подпишат посетителите, като ведно с това изразят и своите мисли.

Админ системата на книгата за гости е супер лесна и интуитивна за управление. Има и многоезична версия. Новите мнения може да получите на своя имейл, както и да прегледате, редактирате, одобрите или изтриете подадените текстове. Визуализацията на книгата за гости е обратна на реда на подаване на мненията. Най-първо се показва последното мнение на даден посетител на сайта.

 

Изработка на Книга за мнения или Книга за гости

Книгата за мнения е място във Вашия уеб сайт, където всеки един посетител на сайта ви, може да напише своето мнение, както и да прочете оставените мнения от другите посетители. Една уеб базирана книга за мнения във вашия сайт ще ви даде възможност да получавате коментари, забележки или похвали от посетителите на сайта. Заедно с тези мнения получавате данни за имейл, сайт и име на автора. Ако искате да знаете какви са вашите посетители, както и какво мислят за Вашата дейност или продукти непременно си поставете книга за мнения в сайта. Използването на книга за мнения има и друга причина - прави Вашият динамичен уеб сайт - социален, приятелски настроен към своите посетители.
 

Параметри на админ системата

Настройките в административната система на този компонент са следните:

  • настройка за подаване на мнения - само регистрирани или всички посетители
  • автоматично публикуване на подадено мнение или потвърждаване от администратор
  • настройка за използвания метод на антиспам защитата - с изображение или без
  • форма за търсене на дума в мненията
  • възможност за скриване на сайта или имейла на подателя
  • използване на различни темплейти за преглед на мненията
  • статус на подадените мнения - публикувани или не

Eкрани от админ система на компонент за Книга за мнения

Екран 1 - визуализация на всички подадени мнения в сайта, подредени по реда на подаването им в обратен ред, екран 2 - екран за редакция на всяко едно подадено мнение от посетители на сайта, екран 3 - редакция на мнение и дата на публикация.

 

Цена за изработка на система за мнения

Цена за инсталация и настройка на модула - 50 лева

 

Виц за отмора

Сутрин. Закуска. На масата са мъж и жена.
Той: Направи ми един сандвич със сирене и домат.
Тя грижовно прави сандвич. Той го изяжда.
След няколко минути той: Направи още един!
Тя: Няма. Това беше демоверсия на грижовна жена. Лицензираната версия ще можеш да получиш чак след регистрация на брака.

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Предмет на дейност: Уеб дизайн и темплейти за сайтове. Изработка на уеб сайтове. Изграждане на мобилни сайтове. Изработване на фирмени и корпоративни сайтове. Пълна организация и направа на онлайн магазини.