Книга за Мнения

Книга за мнения Книга за мнения от посетители на уеб сайта, възможност за отчитане на времето на подаване на постинга.

В съвременните динамични сайтове се залага  на възможността за комуникиране с посетителите на самия уеб сайт. Такава възможност ще ви даде изграждане на компонент за мнения. Чрез направа на система за мнения /наричат този компонент още книга за гости/ давате възможност на посетителите постват своите бележки /мнения/ във вашия сайт. Това е доста разпространена практика за изработване на страници със семпли коментари. Тази изработка на книга за мнения ще е вашата лична връзка с посетителите на вашия сайт!

Сам по себе си компонента представлява изработка на скриптове, които показват на екран подадените вече мнения в сайта, както и генериране на форма за подаване на ново мнение. Чрез попълване на тази форма потребителите на сайта записват своите мнения, ето поради тази причина подобна динамична изработка се нарича още и книга за гости. Това е нещо като книга в която може да се подпишат посетителите, като ведно с това изразят и своите мисли.

Админ системата на книгата за гости е супер лесна и интуитивна за управление. Има и многоезична версия. Новите мнения може да получите на своя имейл, както и да прегледате, редактирате, одобрите или изтриете подадените текстове. Визуализацията на книгата за гости е обратна на реда на подаване на мненията. Най-първо се показва последното мнение на даден посетител на сайта.

Изработка на Книга за мнения или Книга за гости

Книгата за мнения е място във Вашия уеб сайт, където всеки един посетител на сайта ви, може да напише своето мнение, както и да прочете оставените мнения от другите посетители. Една уеб базирана книга за мнения във вашия сайт ще ви даде възможност да получавате коментари, забележки или похвали от посетителите на сайта. Заедно с тези мнения получавате данни за имейл, сайт и име на автора. Ако искате да знаете какви са вашите посетители, както и какво мислят за Вашата дейност или продукти непременно си поставете книга за мнения в сайта. Използването на книга за мнения има и друга причина – прави Вашият динамичен уеб сайт – социален, приятелски настроен към своите посетители.

Параметри на админ системата

Настройките в административната система на този компонент са следните:

  • настройка за подаване на мнения – само регистрирани или всички посетители
  • автоматично публикуване на подадено мнение или потвърждаване от администратор
  • настройка за използвания метод на антиспам защитата – с изображение или без
  • форма за търсене на дума в мненията
  • възможност за скриване на сайта или имейла на подателя
  • използване на различни темплейти за преглед на мненията
  • статус на подадените мнения – публикувани или не

Eкрани от админ система на компонент за Книга за мнения

Екран 1 – визуализация на всички подадени мнения в сайта, подредени по реда на подаването им в обратен ред, екран 2 – екран за редакция на всяко едно подадено мнение от посетители на сайта, екран 3 – редакция на мнение и дата на публикация.

Цена за изработка на система за мнения

Цена за инсталация и настройка на модула – 50 лева

Виц за отмора

Обаждане до компютърната поддръжка:
- Инсталирала съм две антивирусни...
- По-добре да бяхте затворили Хитлер и Сталин в една стая!...