Въпроси и отговори

Система за въпроси и отговориИзработване на система за въпроси и отговори с красив ефект на отваряне и затваряне на въпросите.

В съвремените уеб сайтове се изработват допълнителни секции, които съдържат въпроси придружени с отговори. Там посетителите на сайта могят да намерят отговор на своите въпроси, или пък чрез форма да зададат своя въпрос. Подобна разработка за сайт е особено подходяща за изработка на специализирани сайтове или динамични сайтове, ограничени в тясна сфера. Подобни компоненти се наричат – система за въпроси и отговори.

Представяме ви семпъл интернет компонент за често задавани въпроси от посетителите на сайта. Системата е много лесна за използване. Възможност за организиране на няколко категории за въпроси. Бързо навигиране между въпросите без ненужно отваряне на уеб страници и подстраници.

Системата за въпроси и отговори използва съвременни скриптове за ефект на разстилане /отваряне/ и прибиране на съдържание на екрана. Ефекта се нарича – акордеон ефект.

Вграден красив ефект на отваряне на въпросите, което позволява на екран да се виждат само въпросите, а при кликане върху даден въпрос да се отвори неговия отговор. Ефекта позволява да се съберат множество въпроси на една страница, като потребителя на сайта навигира бързо между тях с помощта на стрелките за отваряне и затваряне на отговорите.

Описание на Система за въпроси и отговори

Системата за въпроси и отговори има своя админ система, която ви позволява да поддържате и редактирате сами съдържанието както ва самите въпроси, така и на текстовете за отговори. В админ панела е възможна подредба по ваш избор на екран с помощта на малки стрелки, които преместват въпросите нагоре и надолу. Възможност за създаване на неограничен брой категории за въпроси.

Този компонент визуализира резултатите си на една интернет страница според настройките си в админ панела. Подходящ при изработка на уеб сайтове със средна посещаемост и средна активност на посетителите на уеб сайта.

В съдържанието на отговорите може да внасяте изображения, линкове и препратки, списъци, таблици и графики. При по-дълъг текст е предвидена възможност да се добави бутон Продължава, който да отведе посетителя на сайта в отделна страница с допълнителни материали по конкретния въпрос.

Параметри на админ система в уеб сайт

  • Настройка за начина на показване на въпросите – подредба по азбучен ред или обратно, подредба по ред на публикуване на въпросите, подредба в админ панела според желанието на администратора, подредба според броя на отваряните въпроси или обратно, както и подредба по име на администратора, който е публикувал самите въпроси.
  • Възможност за показване на две или повече категории от въпроси в една и съща страница, като за всяка една категория въпросите са разделени.
  • Икона за печат и икона Изпрати на приятел, които се визуализират в отговора на всеки един от въпросите. Иконите Печат и Изпрати на приятел се изработват в стандартния пакет на динамичния уеб сайт.

Цена за изработка на система за въпроси и отговори

  • Инсталация и настройка на модула – 40 лева
  • Добавяне на съдържание – по договаряне, след представяне на материалите

 

Виц за отмора

Двама интернет маниаци се засякли в скайпа и единият казал:
- Какво става с теб, как си?
- Мани... имам мускулна треска на пръстите.
- От какво бе?
- Снощи се засякохме с едни приятели в скайп и до сутринта пяхме песни ...