• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711
 

Безплатен SEO анализ онлайн!

SEO анализ е безплатен набор от скриптове, който ще ви помогне да оптимизирате своята уеб страница. Ще получите безплатен анализ и визуализация на вътрешната оптимизация ... подробно

 

Поставете скрипт за известяване в сайта

От 25 май 2018г. влезе в сила нов регламент за защита на личните данни! Най-популярното решение! Поставете скрипт съобщение в сайта си за потребителите ... подробно

Изработка на сайт. Уеб дизайн, изработване на сайтове, София

В морето от предлагани услуги за изграждане на сайт стана все по-трудно да се ориентира човек защо изработката на един сайт може да е евтин с цени от стотина лева, а друг да е скъп с цена от няколко стотин лева. Времето, в което ефектите - движещи анимации, скачащи текстове и мигащи щуротии привличаха посетители в един уеб сайт и впечатляваха, е безвъзвратно отминало. Каква е разликата в предлаганите уеб сайтове и как да изберете точно от какво имате нужда?

Защо евтината изработка е скъпа в последствие и защо скъпата изработка е евтина после ... Тълкуване на мисълта колко скъп е евтиния сайт ...

Интернет вече ни залива отвсякъде и всеки се стреми да имат свой уеб сайт. В съвременния свят сайта е денонощно работещ ваш офис. За съжаление неразбирайки материята на интернет, някой от собствениците не избират правилно функционалността на своя сайт като хвърлят времето и парите си в създаване на красиви, но мъртви /статични/ сайтове. Времето, в което ефектите - движещи анимации, скачащи текстове и мигащи щуротии привличаха посетители и впечатляваха, е безвъзвратно отминало.

Днешните "сърфисти" в Интернет са заети и бързащи хора, които търсят конкретна и лесно достъпна информация. Подобни ефекти се възприемат от тях като разсейващи, бавещи или просто досадни. Световната тенденция е самоумирането на такива сайтове. Поради тази причина ние предлагаме само изработка на динамични сайтове. Т.е. сайтове с живот. Сайтове в които ваш служител или вие самите може да напишете, промените или редактирате съдържанието му. Така както закупувайки секция може периодично да пренареждате интериора у дома си, така да може и да сте пълен владетел на сайта без да се налага за всяка една дребна корекция по текста или подмяна на снимка да търсите програмиста който е създал сайта ви, да заплащате за услугата и най-вече да чакате той да я направи и публикува в интернет.

Какъв сайт да изберете - евтин или скъп?

Защо изработката на един сайт може да е евтин с цени от стотина лева, а друг да е скъп с цена от няколко стотин лева. Каква е разликата в предлаганите сайтове и как да изберете точно от какво имате нужда? Има два вида сайтове - статични и динамични. Статичният сайт има евтина изработка, но скъпа редакция. Както писах по-горе за всяка промяна - доплащате. Динамичният сайт обратно - скъпо заплащате да ви се изгради, но не доплаща нищо и може да актуализирате по всяко време сайта без излишно губене на време. Просто сядате на компютър с интернет и редактирате сайта. Съветвам всички свои клиенти да инвестират първоначално в изграждане на основна платформа за динамичен сайт и в последствие да го надграждат с предлаганите модули и компоненти.

Освен за планирането и изграждането на вашия уеб сайт, на нас можете да разчитате и за неговото оптимизиране за търсещи машини, както и за неговата постоянна поддръжка и актуализация. Ние изграждаме конструкцията на динамичния ви сайт в рамките само на няколко дни.

Ние сме екип от уеб-специалисти на свободна практика. При нужда от кадри, взаимодействаме дистанционно със специалисти от други градове на България. Работим успешно с клиенти от цялата страна, както и чужбина. Изработените сайтове са със платформа Joomla, система за управление на съдържанието (CMS). Джумла се използва в целия свят за създаване на всякакъв вид сайтове - като се започне от лични страници и се стигне до големи корпоративни сайтове.

Изработване на мобилна версия за уеб сайт

Модерните технологии ни дадоха възможност да използваме интернет през мобилните си апарати. Но защо не всички уеб сайтове се "отварят"?

Това е така, защото сайта трябва да разполага с мобилна версия.

Що е мобилна версия за уебсайт и каква е цената за изработка? прочети подробно в сайта

Професионални темплейти за изработка на сайтове

Изработка на безплатен уебсайт с уеб дизайн

Изграждане на малка платформа за динамичен уеб сайт с админ система. Такъв безплатен уебсайт може да получите при закупуване на домейн име и хостинг план при нас. Таксата за домейн и хостинг е 100лв. за 1 год.

Виц за отмора

Хит на пазара! Женско огледалце с вграден 'Фотошоп'.

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Предмет на дейност: Уеб дизайн и темплейти за сайтове. Изработка на уеб сайтове. Изграждане на мобилни сайтове. Изработване на фирмени и корпоративни сайтове. Пълна организация и направа на онлайн магазини.