• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711

granitcommerce.com

Посещения: 1718 Категория: Завършени сайтове 2008


Търговия с гранит

Изработване на уеб сайт с продуктов каталог, допълнителен модул тип Галерия за уеб сайт

http://granitcommerce.com

Съдържание на пакет уеб сайт

  • изработка на уеб сайт пакет Каталог
  • модул Галерия за уеб сайт

Накратко за клиента

ГРАНИТ КОМЕРС ООД е фирма насочена към ивеститори и в по малка част за продажби на дребно. При тях ще намерите вашия материал от който може да бъде изработено всичко за интериора и екстериора на вашият дом, офис, вила и т.н. -полирани и термолющени плочки, ръчно обработени каменни изделия, стъпала, вази, градински пейки и маси, парапети, колони, беседки, фонтани - всичко което може да бъде направено от гранит, мрамор и други видове камъни.

Приемат поръчки за доставка по ваши размери и шаблон. Заедно с нашият производител от Индия JAYANT GRANITES PVT LTD ще гарантираме високо качество на достъпни цени.

Фирма "ГРАНИТ КОМЕРС" представя на пазара най-новата технология - камък на 1мм. на специална подложка - позволява огъване /1 кв.м. има тегло около 1.5 кг./. Предлага естествени каменни облицовки, внос от Индия с размери 300х300х12 мм. в опаковки по 10 плочки. Подходящи за всякакви екстериорни решения /алеи, пътеки, фасади, тераси, покриви/ в 5 цветови гами. Лесен монтаж с минимум разход на лепене. Облицовките са подходящи за нашите климатични условия. Технически данни - близки до тези на гранита. Складови количества - 3000 кв.метра.

 

Тагове за изработка на сайт:
Виц за отмора

Истинският програмист слага до себе си две чаши - едната с вода в случай, че му се допие, другата чаша - без вода, в случай, че не му се иска.
А истинският администратор слага четири чаши. Другите две - в случай на отказ на първите две.

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Предмет на дейност: Уеб дизайн и темплейти за сайтове. Изработка на уеб сайтове. Изграждане на мобилни сайтове. Изработване на фирмени и корпоративни сайтове. Пълна организация и направа на онлайн магазини.