• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711
Посещения: 1996 Категория: Темплейти за сайт по бранш
Сайт за строителство и ремонт

По запитване на наши клиенти за изработка на сайт, сме подбрали модели и теми за строителство и ремонт. Шаблоните за изработване на сайтове са изработени от уеб дизайнери, работещи на свободна практика. Във всички професионални модели и теми за строителство и ремонт са използвани примерни изображения, текстове и материали. По ваше задание те могат да бъдат заменени или променени при направа на динамичен сайт. При поръчка на дизайнерски модели и теми за строителство и ремонт, ние получаваме изходните файлове за създаване на сайт. Т.е. при нужда можем да извършим всяка една корекция която ви е нужна - в цветово отношение, имена на бутони, брой страници и т.н. В процеса изработване на сайт, вие ще определите какво ще съдържа уеб сайта и какви ще са имената на страниците и бутоните.


Шаблони за изработка на сайтове в областта на строителство и строителни услуги

 


Ако търсите изгодна цена за модели и теми за строителство и ремонт, в страницата ни ще намерите най-добрите евтини модели за изработка на динамичен сайт. Разгледайте уеб дизайн за модели и теми за строителство и ремонт и изберете най-подходящия за направа на уеб сайт. Прегледайте и нашите цени за създаване на сайтове:

Оферти и пакети за сайтове


Виц за отмора

Леля Цецка си стои пред компютъра. По едно време излиза съобщение:'Имате поща'. Става и излиза до пощенската си кутия, отваря я, но няма нищо...
'колко бързо крадат вече' - помислила си леля Цецка.

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Предмет на дейност: Уеб дизайн и темплейти за сайтове. Изработка на уеб сайтове. Изграждане на мобилни сайтове. Изработване на фирмени и корпоративни сайтове. Пълна организация и направа на онлайн магазини.