• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711
Посещения: 514 Категория: Темплейти за сайт по бранш
Изработка на сайт за детска градина, училище

По запитване на наши клиенти за изработка на сайт, сме подбрали темплейти за сайт за детска градина, училище. Шаблоните за изработване на сайтове са изработени от уеб дизайнери, работещи на свободна практика. Във всички професионални темплейти за сайт за детска градина, училище са използвани примерни изображения, текстове и материали. По ваше задание те могат да бъдат заменени или променени при направа на динамичен сайт. При поръчка на дизайнерски темплейти за сайт за детска градина, училище, ние получаваме изходните файлове за създаване на сайт. Т.е. при нужда можем да извършим всяка една корекция която ви е нужна - в цветово отношение, имена на бутони, брой страници и т.н. В процеса изработване на сайт, вие ще определите какво ще съдържа уеб сайта и какви ще са имената на страниците и бутоните.


Темплейти за Детски градини и Учебни заведения

 


Ако търсите изгодна цена за темплейти за сайт за детска градина, училище, в страницата ни ще намерите най-добрите евтини модели за изработка на динамичен сайт. Разгледайте уеб дизайн за темплейти за сайт за детска градина, училище и изберете най-подходящия за направа на уеб сайт. Прегледайте и нашите цени за създаване на сайтове:

Оферти и пакети за сайтове


Виц за отмора

Двама интернет маниаци се засякли в скайпа и единият казал:
- Какво става с теб, как си?
- Мани... имам мускулна треска на пръстите.
- От какво бе?
- Снощи се засякохме с едни приятели в скайп и до сутринта пяхме песни ...

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Предмет на дейност: Уеб дизайн и темплейти за сайтове. Изработка на уеб сайтове. Изграждане на мобилни сайтове. Изработване на фирмени и корпоративни сайтове. Пълна организация и направа на онлайн магазини.