• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711
Посещения: 468 Категория: Темплейти за сайт по бранш
Изработка на медицински сайт

По запитване на наши клиенти за изработка на сайт, сме подбрали медицински темплейти за сайтове. Шаблоните за изработване на сайтове са изработени от уеб дизайнери, работещи на свободна практика. Във всички професионални медицински темплейти за сайтове са използвани примерни изображения, текстове и материали. По ваше задание те могат да бъдат заменени или променени при направа на динамичен сайт. При поръчка на дизайнерски медицински темплейти за сайтове, ние получаваме изходните файлове за създаване на сайт. Т.е. при нужда можем да извършим всяка една корекция която ви е нужна - в цветово отношение, имена на бутони, брой страници и т.н. В процеса изработване на сайт, вие ще определите какво ще съдържа уеб сайта и какви ще са имената на страниците и бутоните.


Медицински темплейти за изработка на сайт

 


Ако търсите изгодна цена за медицински темплейти за сайтове, в страницата ни ще намерите най-добрите евтини модели за изработка на динамичен сайт. Разгледайте уеб дизайн за медицински темплейти за сайтове и изберете най-подходящия за направа на уеб сайт. Прегледайте и нашите цени за създаване на сайтове:

Оферти и пакети за сайтове


Виц за отмора

Срещат се двама програмиста. Единият тъжно казва:
- В моя живот се появи Зъл Вирус!
- Какъв е този вирус?
- Тъща!
- Трябва да си взимаш Добър Антивирус!
- Какъв е този антивирус?- Ракия!

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Предмет на дейност: Уеб дизайн и темплейти за сайтове. Изработка на уеб сайтове. Изграждане на мобилни сайтове. Изработване на фирмени и корпоративни сайтове. Пълна организация и направа на онлайн магазини.