• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 • 0988 310 711

Изработване на сайт за трудова борса

Изработка на специализиран уеб сайт за Трудова Агенция, подходящ за сайт на агенция по заетостта. Изработеният сайт има функционалност за публикуване на обяви за своодни работни места.

Продукт: Изработка на сайт за трудова борса
Описание: Изработка на динамичен сайт с разлистване на обяви за работа и административен панел за поддръжка.
Минимална Цена за изработка: 415 лева
URL адрес: https://violleta.com/izrabotka-na-dinamichen-ueb-sait-za-trudova-borsa

В пакет уеб сайт Трудова Борса Мини има само раздел за публикуване на работни места, а в пакет уеб сайт Трудова Борса Макс има предвидена и допълнителна функционалност за възможност за регистриране на потребители със създаване на техен акаунт в който могат да качват свои автобиографии с помощта на които да кандидатстват онлайн по обяви за работни места. В пакет сайт Трудова Борса Макс има включена възможност за организиране на списъци от различни характеристики в админ панела, които опции се използват като падащи менюта при въвеждане на обяви за свободни работни места. И в двата пакета обявите за свободни работни позиции има своя индивидуална страница с подробни данни.

Всеки един пакет динамичен сайт съдържа изработка на основен пакет Мини:

Изработка на уеб сайт Мини за динамичен уеб сайт

 • вътрешни страници до 10 бр.
 • система за потребители
 • модул за търсене
 • модул за контакти

Вариант Трудова Борса Мини

Функционалност за публикуване на обяви без възможност за онлайн кандидатстване

Този вариант за изграждане на уеб сайт с компонент за публикуване на свободни работни места е подходящ за Агенции за подбор на персонал, както и за Борси за работа, които имат малко на брой обяви и желаят в своя сайт да предоставят възможност за информация на обявите по работните места, без да предвиждат възможност за онлайн кандидастване по позиции от обяви. Всички обяви за свободни работни места имат опции за въвеждане на работно време, нужен стаж /трудов опит/, квалификации, заплащане и начин на кандидатстване. В администрацията е предвидена възможност за временно скриване на обява.

Екрани от админ система на сайт Трудова Борса Мини

Вариант Трудова Борса Макс

Функционалност за публикуване на обяви и възможност за онлайн кандидатстване

Този вариант за изработка на уеб сайтове с компонент за публикуване на свободни работни места е подходящ за всички трудови борси и агенции за подбор на персонал, които искат не само да изложат своите обяви за свободни работни места, а и да имат възможност посетителите на сайта да кандидатстват онлайн. Всеки един регистриран потребител има на разположение свое лично пространство в което може да организира няколко различни свои автобиографии /CV/ като тези автобиографии се използват за кандидатстване по дадена обява. Всички качени автобиографии и всички кандидатствания по обяви се записват в базата данни и са на разположение на администратора.

В компонента за направа на сайт за Трудова Агенция е предвидена възможност за допълнително създаване на нужни полета по самите обяви. Включени са секции за дейност, позиции, категории, нива на заплащане, тип заетост, образование, фирми, държави и т.н. Компонента се използва успешно за създаване на сайт на Трудова Борса, която предлага свободни работни места в чужбина.

Екрани от админ система на сайт Трудова Борса Макс


Уеб дизайн за изработване на пакет сайт Трудова Борса


Галерия дизайн


Цени за изработване на уеб дизайн и сайт за трудова агенция за подбор на персонал


цена без домейн и хостинг

 • Мини 415 лв.
 • Макс 575 лв.
без изплащане

цена с домейн име

 • Мини 445 лв.
 • Макс 605 лв.
без изплащане

цена с хостинг план

 • Мини 485 лв.
  1-ва вноска 250 лв. и три вноски по 78 лв.
 • Макс 645 лв.
  1-ва вноска 350 лв. и три вноски по 98 лв.
с изплащане

 

Виц за отмора

Сериозните момичета, са като сериозните уеб сайтове. За получаването на допълнителни функции е нужна регистрация.

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Предмет на дейност: Уеб дизайн и темплейти за сайтове. Изработка на уеб сайтове. Изграждане на мобилни сайтове. Изработване на фирмени и корпоративни сайтове. Пълна организация и направа на онлайн магазини.