Подробна информация за изработка на сайт с пакет Мини и Класик

Изработване на платформа за динамичен уеб сайт на най-ниска цена. В цената на пакета е включено всичко от което имате нужда плюс възможността за последваща модификация на сайта към нова функционалност. Казано с други думи, за да постигнем условието на ниска цена, ние ви предлагаме инсталация и изграждане на малка платформа за уеб сайтове, която може да доразработваме и доразвиваме във времето, така че да се получи един сериозен фирмен уеб сайт, но с малки суми за развитието й. Системата е чудесно оптимизирана за google, което Ви гарантира добро представяне на резултатите от търсене в Гугъл търсачката, дори и първоначално да разполагате само с пет-шест вътрешни интернет страници. Не на последно място трябва да се отбележи лесната и интуитивна админ система. Само с няколко клика може да редактирате съдържанието на вътрешните страници с помощта на вградения уеб редактор.

Галерия темплейти

Ако все още нямате сайт – уеб сайт пакет Мини е начален етап за Вашето присъствие в Интернет. Стартирайки с този малък уеб сайт, впоследствие можете да го доразвивате като добавяте нови интернет страници, снимки, таблици и графики. Уеб сайт Мини е многофункционален динамичен сайт, изграден със софтуера на Джумла. Изработените уеб сайтове с малък бюджет по нищо не отстъпват като изработка на големите си събратя, просто те стартират с ограничен брой вътрешни страници и информация, като биват доразработвани във времето стъпка по стъпка, биват надграждани с нова функционалност, модули или компоненти за да прерастнаст в един имиджов фирмен сайт.

Характеристики на динамичен уеб сайт

Изработка на уеб сайт Мини вътрешни страници до 10 бр. за пакет Мини или до 25 бр. за пакет Класик
Изработка на уеб сайт Мини възможност за поставяне на банери
Изработка на уеб сайт Мини качване на снимки, таблици и графики
Изработка на уеб сайт Мини възможност за вмъкване на видео и флаш
Изработка на уеб сайт Мини модул за търсене
Изработка на уеб сайт Мини форма за контакти
Изработка на уеб сайт Мини лесна админ система
Изработка на уеб сайт Мини статистика за брой прегледи на страница

Администрация на динамичен уеб сайт

Административната система за управление на уеб сайт е изцяло на български език. Лесна и интуитивна.

Цена и изплащане на динамичен уеб сайт

В условията на финансова криза у нас, пакет Мини е проект за изработване на сайтове, специално насочени към клиенти които желаят да имат свой уеб сайт на поносими цени. С такава цел е предвидено и разсрочено плащане на изработка на сайт пакет Мини. Така че, ако имате нужда от изработка на фирмен сайт или от изработване на личен интернет сайт възползвайте се от предложението ни на пакет Мини. Това е един пакет за изработване на така наречените нискобюджетни уеб сайтове.

За кого е предназначен пакет Мини ?

Пакет Мини е предлагана от нас услуга за изработване на уеб сайт за малки и средни фирми с прохождащ бизнес или с ограничен финансов бюджет. Пакета е подходящ и за изработка на сайтове на специалисти, работещи на свободна практика, а също така и за изграждане на личен сайт. Пакет мини е за създаване на уеб сайтове за всякаква частна практика като лекари, нотариуси, счетоводители или консултанти.

Интернет навлезе в живота на всички хора и бизнесът се съобразява с тази тенденция. Затова и онлайн присъствието на всеки бизнес е повече от наложително. Независимо с каква дейност се занимавате, вашият уеб сайт е една електронна визитка в интернет обществото. Тя ще ви послужи за намирането ви от потенциалните ви клиенти или нови бизнес партньори. Факт е, че почти всеки осми човек ежедневно ползват интернет мрежа и търсят информация относно услуга, продукт или фирма. Недопустимо е за съвременната фирма да няма свой интернет сайт, или пък да има такъв, но той да е лошо изграден или необновяван с години.

Изграждане на уеб сайт Мини

пакет Мини е офертата, която съдържа в себе си най-минималните изисквания към един динамичен уеб сайт. Това са домейн име, хостинг план и система за изграждане на уеб сайт. Много често тези минимални характеристики за един сайт се наричат „сайт-визитка“, като тяхното предназначение в интернет е да информира, т.е. това са информативни уеб страници. При изграждане на уеб сайт Мини обикновено се проектират няколко вътрешни страници:

  • главна страница – представя дейността на компанията и/или  гамата от продукти, стоки, услуги
  • услуги – кратко описание на услугите които предоставя фирмата
  • портфолио – реализирани проекти, услуги
  • контакти – данни за адреси и телефони на фирмата /може да се включи и карта/
  • форма за контакт тип обратна връзка – това е стандартна форма за изпращане на съобщение чрез e-mail

Първата стъпка при изработка на уеб сайт пакет Мини е определяне на неговата конструкция. Къде ще е разположено менюто с бутони, къде ще са разположени допълнителните модули /пр. модул за банери, модул за фейсбук и т.н./, къде ще се разполага основния текст на всяка вътрешна страница. След това се пристъпва към изработване на уеб дизайн. Това може да стане по два начина:

  • индивидуален проект на клиента за визуализацията на сайт
  • избор от галерия с шаблони за изработване на уеб сайт

При първия метод – клиента предоставя своята идея графично оформена – или от файл или от сканирано изображение тип графика. Във втория метод клиента преглежда галерия с професионално изработени модели за динамичен уеб сайт. Набелязва си няколко, които му допадат, като обсъждаме какво му харесва в тях и какво – не. За всеки един уеб шаблон от галерията е възможно да бъдат променени изображения, цветове, шрифтове, както и разположение на менюта или модули. Вторият метод при изработка на уеб дизайн е за предпочитане, защото клиента може лесно за си представи как би изглеждал неговия уеб сайт на база самия уеб шаблон, след като бъдат нанесени корекциите, които е уточнил.

Първите десетина вътрешни страници ще бъдат изградени от нас, като накрая на клиента се предоставя достъп до админ системата за създаване на уеб страници. Така лесно клиента сам може да продължи да внася в уеб сайта нови вътрешни страници неограничено по всяко едно време.

Виц за отмора

Истинският IT-програмист се бръсне пред уеб-камера вместо пред огледало.