• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711

Изработване на информативен сайт Визитка

Притежанието на сайт визитка може да се сравни с присъствието ви в един телефонен указател. Вече никой не ползва такъв, сега се ползва интернет за да се намери дадена фирма, човек или обществена услуга. Но ако интернет не знае за вас и вашата дейност, на практика ставате неоткриваем.

Продукт: Изработка на сайт Визитка
Описание: Изработка на информативен сайт с административен панел, онлайн галерия и форма за контакт.
Цена за изработка: 180 лева
URL адрес:

Изработка на сайт визитка се използва като евтино вложение да информирате интернет, че съществувате. Ако търсите евтино изработване на сайт, то това е пакета уеб сайт предназначен точно за Вас.

Админ система Галерия дизайн

Цена за уеб дизайн и изработка на сайт визитка

Изработка на сайт Визитка - 180 лв.

В цената за изработване на сайт Визитка са включени следните параметри:

цена 40 лева → инсталация и настройка на CMS система за създаване на сайт Визитка
1 час / 20 лева  → редакция и персонализация на темплейт за направа на сайт
1 час / 20 лева  → обработка на лого и графични елементи за уеб дизайн / пр. около 20 броя /
4 часа / 80 лева  → изграждане на структурни менюта и съдържание на сайт / пр. около 10 броя /
1 час / 20 лева  → онлайн обучение за работа с админ панел за поддръжка на сайт

При нужда от разширяване на параметрите / първоначално направени страници, обработка на изображения, настройки и промяна на уеб дизайн / е нужно предварително да се уточнят подробностите, за да се рекалкулират в офертата за изработване на сайт. При изчерпане на предвидените часове за изработка на сайт е възможна допълнителна поръчка за нови.

Същност на сайт визитка

Сайтът визитка се изработва с една малка и опростена система за направа на сайтове. Тя е съвсем интуитивна и лека за работа. От опит зная, че няма човек който да може да борави с пощата си, а да не може да администрира сайта си през тази админ система. Така че ако това е вашия първи уеб сайт, не си задавайте въпроса - ще мога ли да го редактирам и ще се справя ли без технически познания. При по-големите типове сайтове се използват сложни CMS системи и самите собственици често изпитват затруднения при боравенето с админ панела. Понякога даже ангажират специалист за да донаправи онова, с което те не се справят. А това им коства време, нерви и пари. Сайт тип визитка е за начинаещи бизнеси в интернет и поради тази причина прилежащата му админ система е съобразена с техните възможности. Затова и тази система е предпочитана като администрация от всички които имат вече интернет страница.

Напоследък забелязвам една тенденция в поведението на клиентите - използване на сайт визитка за презентация на фирмата, а в него са включени връзки към други сайтове /пак на същата фирма/ но тип онлайн магазин или продуктов каталог. Сайта който използват за презентация е тип визитка, но с професионален шаблон - флаш анимации, музика и т.н. ефекти, които впечатляват всеки един посетител на сайта. И клиентите започнаха да наричат сайта визитка - моят имиджов сайт. На всички е ясно, че един динамичен уеб сайт с много функции и информация в себе си / каталог или магазин / трябва да има семпла визия и бързо зареждащи се интернет страници, което пък изключва използването на поразяващи ефекти за сайт. Затова и самите клиенти се преориентираха да ползват по няколко сайта за своята фирма - един сайт визитка в който са упоменати информация за самата фирма и връзки към други нейни сайтове за по-вече информация /именно сайтове тип каталог, магазин и т.н./ Сайтът тип визитка стана нещо като филиал на фирмата.

И още нещо интересно, което забелязвам в клиентите. Използването напоследък на сайтове визитка за презентиране на нова стока или услуга. И това е така защото уеб сайт визитка е малък, цветен и ефектен, и с впечатляващ уеб дизайн. Доста често уеб изграждането на уеб дизайна включва в себи си флаш ефекти, които са ненадминати като технология и зрително възприятие.

Какво включва сайт визитка ?

Това е малък уеб сайт, който представлява онлайн реклама на дадена фирма. Обикновено тя се състои от малко на брой страници, които са тип информативни страница. Сайтът влючва в себе си фирмена информация - лого, дейност, услуги, списък с продавани стоки или продукти, цени, форма за контакт, адреси. Сайт визитка съдържа и малка галерия в която обикновено се разполагат снимки на стоки, услуги или продукти.

В цената за изработка на сайт са включени следните параметри:

  • избор на дизайн от световна борса за продажба на темплейти за изработване на сайт

Какво НЕ включва сайт визитка ?

С цел постигане на ниска цена за изработване на сайт визитка, в цената не са включени часове за модификация на дизайн, както и за реконструкция. Тъй като не може да се предвиди дали клиента ще има нужда от промяна на избрания темплейт / примерно промяна в цветове, изображения, брой страници и т.н./, нито пък може да се предвиди желаните промени по разположението на бутони или пък други корекции е желателно промените касаещи шаблоните за изработване на сайтове предварително да се коментират като промяна. Ще ви подам допълнителна цена за тези корекции, която ще бъде включена в цената за изграждането на сайт.

Пакетът за изработка на сайт визитка не включва:

  • Реконструкция на темплейта /примерно промяна на разположението на бутоните/
  • Домейн име с платена такса за 1-вата година тип com, net, org, biz, info - избор на свободно Домейн име
  • Хостинг план с платена такса за 1-вата година характеристики на Хостинг план

За кого е предназначен сайт - визитка ?

Да започнем от израза Ако ви няма в Интернет, Вие не сте в бизнеса според Бил Гейтс. Защото интернет е световна трилионна борса на стоки, услуги и продукти от всякакво естество. И още толкова пък купувачи и потребители на тези стоки, продукти и услуги. Интернет работи денонощно, 7 дни в седмицата, 24 часа в денонощието, няма болнични или отпуск. И ако случайно вие още нямате свой уеб сайт, изработка на уеб сайт визитка е точно за Вас ! И то изработка на сайт на ниска цена, без уловки, без месечни изплащания, с професионелен и стилен дизайн. Изграждане на сайт визитка е бързо, евтино и перфектно като уеб дизайн.

Изработване на сайт визитка е за всички фирми, които сега стартират своята дейност или пък сега навлизат в интернет обществото. Изграждане на сайтове  визитка е началното стъпало за онлайн присъствието ви в глобалната световна мрежа. На по-късен етап винаги може да доразработите своя сайт визитка и да прерастне той в голям корпоративен фирмен сайт. Уеб сайт визитка Ви дава възможност да покажете своята идентичност в интернет на съвсем ниска и евтина цена. Пакета сайт се използва за изработване на сайтове на фирми, които не искат да влагат сериозни средства за реклама.

Предимства на сайт визитка

- Основното и безспорно предимство на този пакет сайт визитка е ниска цена.
- Другото предимство на изработване на сайт визитка е наличието на семпла и лесна административна система. Самата админ система се обслужва с изключителна лекота в графичен режим.
- Срока за изработване на сайт визитка е няколко работни дни. Така само след максимум една седмица вашата фирма вече ще е представена в интернет със своя сайт.


Подготовка на материали за сайт

 

Виц за отмора

- Миналата седмица се ожених!
- Поздравления! И тя ли е програмист?
- Не.
- Опа...че тогава за какво си говорите?!

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Предмет на дейност: Уеб дизайн и темплейти за сайтове. Изработка на уеб сайтове. Изграждане на мобилни сайтове. Изработване на фирмени и корпоративни сайтове. Пълна организация и направа на онлайн магазини.