Пакет сайт Визитка

Изработка на уеб сайт Визитка

Притежанието на сайт визитка може да се сравни с присъствието ви в един телефонен указател. Вече никой не ползва такъв, сега се ползва интернет за да се намери дадена фирма, човек или обществена услуга. Но ако интернет не знае за вас и вашата дейност, на практика ставате неоткриваем.

Продукт: Изработка на сайт Визитка
Описание: Изработка на информативен сайт с административен панел, онлайн галерия и форма за контакт.
Цена за изработка: 425 лева
URL адрес: https://violleta.com/izrabotka-na-ueb-sait-vizitka

Изработка на сайт визитка се използва като евтино вложение да информирате интернет, че съществувате. Ако търсите евтино изработване на сайт, то това е пакета уеб сайт предназначен точно за Вас.

Цена за уеб дизайн и изработка на сайт визитка

Възможност за разсрочено плащане при изработка на пакет сайт

Изработка на сайт Визитка – 425 лв.

 • без домейн и хостинг
 • без изплащане
 • вноска 425.00 лв.
 • общо: 425 лв.
 • само с домейн име
 • без изплащане
 • 1-ва вноска 470.00 лв.
 • общо: 470 лв.
 • само с хостинг план
 • с изплащане
 • 1-ва вноска 310.00 лв.
 • 2-ра вноска 310.00 лв.
 • общо: 620 лв.
 • с домейн и хостинг
 • с изплащане
 • 1-ва вноска 332.50 лв.
 • 2-ра вноска 332.50 лв.
 • общо: 665 лв.

В цената за изработване на сайт Визитка са включени следните параметри:

→ инсталация и настройка на избран темплейт за създаване на сайт
2 часа  → обработка на лого и графични елементи за уеб дизайн / пр. около 20 броя /
6 часа → изграждане на съдържание на сайт / пр. около 5-7 секции /

При нужда от разширяване на параметрите / първоначално направени страници, обработка на изображения, настройки и промяна на уеб дизайн / е нужно предварително да се уточнят подробностите, за да се рекалкулират в офертата за изработване на сайт. При изчерпане на предвидените часове за изработка на сайт е възможна допълнителна поръчка за нови.

Същност на сайт визитка

Сайтът визитка са сайтове, чието основно съдържание се зарежда в една единствена страница. Това е един съвременен начин за изработване на сайт. Сайтът в една страница има за цел да осигури най-доброто (най-минималното) количество информация за потребителя. Този едностраничен уеб сайт фокусира вниманието на потребителя към най-важното – информационното съдържание. One page сайтовете печелят все по-голяма популярност през последните няколко години. При тях цялата информация в сайта се представя вертикално или хоризонтално и се изчита със скролиране надолу или настрани. Перфектно решение за мобилни устройства.

Напоследък забелязвам една тенденция в поведението на клиентите – използване на сайт визитка за презентация на фирмата, а в него са включени връзки към други сайтове /пак на същата фирма/ но тип онлайн магазин или продуктов каталог. Сайта който използват за презентация е тип визитка, но с професионален шаблон – флаш анимации, музика и т.н. ефекти, които впечатляват всеки един посетител на сайта. И клиентите започнаха да наричат сайта визитка – моят имиджов сайт. На всички е ясно, че един динамичен уеб сайт с много функции и информация в себе си / каталог или магазин / трябва да има семпла визия и бързо зареждащи се интернет страници, което пък изключва използването на поразяващи ефекти за сайт. Затова и самите клиенти се преориентираха да ползват по няколко сайта за своята фирма – един сайт визитка в който са упоменати информация за самата фирма и връзки към други нейни сайтове за по-вече информация /именно сайтове тип каталог, магазин и т.н./ Сайтът тип визитка стана нещо като филиал на фирмата.

И още нещо интересно, което забелязвам в клиентите. Използването напоследък на сайтове визитка за презентиране на нова стока или услуга. И това е така защото уеб сайт визитка е малък, цветен и ефектен, и с впечатляващ уеб дизайн. Доста често уеб изграждането на уеб дизайна включва в себи си флаш ефекти, които са ненадминати като технология и зрително възприятие.

Какво включва сайт визитка ?

Това е малък уеб сайт, който представлява онлайн реклама на дадена фирма, които са тип информативни страница. Сайтът влючва в себе си фирмена информация – лого, дейност, услуги, списък с продавани стоки или продукти, цени, форма за контакт, адреси. Сайт визитка съдържа и малка галерия в която обикновено се разполагат снимки на стоки, услуги или продукти.

В цената за изработка на сайт са включени следните параметри:

 • избор на дизайн от галерия темплейти за изработване на сайт
 • внасяне на материали, предоставени от клиента

Какво НЕ включва сайт визитка ?

С цел постигане на ниска цена за изработване на сайт визитка, в цената не са включени часове за модификация на дизайн, както и за реконструкция. Тъй като не може да се предвиди дали клиента ще има нужда от промяна на избрания темплейт / примерно промяна в цветове, изображения, брой страници и т.н./, нито пък може да се предвиди желаните промени по разположението на бутони или пък други корекции е желателно промените касаещи шаблоните за изработване на сайтове предварително да се коментират като промяна. Ще ви подам допълнителна цена за тези корекции, която ще бъде включена в цената за изграждането на сайт.

Пакетът за изработка на сайт визитка не включва:

 • Реконструкция на темплейта /примерно промяна на разположението на бутоните/
 • Цветова корекция на темплейта
 • Модификация на съдържанието – промяна, премахване или добавяне на блокове в темплейта

За кого е предназначен сайт – визитка ?

Да започнем от израза Ако ви няма в Интернет, Вие не сте в бизнеса според Бил Гейтс. Защото интернет е световна трилионна борса на стоки, услуги и продукти от всякакво естество. И още толкова пък купувачи и потребители на тези стоки, продукти и услуги. Интернет работи денонощно, 7 дни в седмицата, 24 часа в денонощието, няма болнични или отпуск. И ако случайно вие още нямате свой уеб сайт, изработка на уеб сайт визитка е точно за Вас ! И то изработка на сайт на ниска цена, без уловки, без месечни изплащания, с професионелен и стилен дизайн. Изграждане на сайт визитка е бързо, евтино и перфектно като уеб дизайн.

Изработване на сайт визитка е за всички фирми, които сега стартират своята дейност или пък сега навлизат в интернет обществото. Изграждане на сайтове  визитка е началното стъпало за онлайн присъствието ви в глобалната световна мрежа. На по-късен етап винаги може да доразработите своя сайт визитка и да прерастне той в голям корпоративен фирмен сайт. Уеб сайт визитка Ви дава възможност да покажете своята идентичност в интернет на съвсем ниска и евтина цена. Пакета сайт се използва за изработване на сайтове на фирми, които не искат да влагат сериозни средства за реклама.

Предимства на сайт визитка

– Основното и безспорно предимство на този пакет сайт визитка е ниска цена.
– Друго предимство на сайта е неговата простота и креативност – няма сложни менюта и навигации.
– Бързо браузване – тъй като цялата информация се зарежда още в първата страница, преминаването между вътрешните секции става само със скролване – не се зареждат нови страници с което се елиминира досадното чакане.
– И като бонус сайта на една страница има страхотен мобилен дизайн.

 

 

Виц за отмора

Какво казва детето на програмист, като се роди?
Hello World!