• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711
Посещения: 677 Категория: Статии за изработка на сайт

One Page сайтове

Рейтинг на статия за изработка на сайт

One page сайтове в превод означават буквално сайт на една страница. Т.е. това са сайтове, чието основно съдържание се зарежда в една единствена страница. Това е един съвременен начин за изработване на сайт. Сайтът в една страница има за цел да осигури най-доброто (най-минималното) количество информация за потребителя. Този едностраничен уеб сайт фокусира вниманието на потребителя към най-важното - информационното съдържание. One page сайтовете печелят все по-голяма популярност през последните няколко години. При тях цялата информация в сайта се представя вертикално или хоризонтално и се изчита със скролиране надолу или настрани. Перфектно решение за мобилни устройства.

Стойността за изработка на one page сайт е 180 лева. Тя не включва модификация на приложените темплейти.

Основното предимство на one page сайта е неговата простота и креативност - няма сложни менюта и навигации. Силно развита креативност и иновационно решение в представянето на отделни секции с информация. Второто предимство на one page сайтовете е бързото браузване - тъй като цялата информация се зарежда още в първата страница, преминаването между вътрешните секции става само със скролване - не се зареждат нови страници с което се елиминира досадното чакане. И като бонус сайта на една страница има страхотен мобилен дизайн.

 
 
 
 
Сайт на една страница dragonfruit

dragonfruit

Демо сайт
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Сайт на една страница ultra_profile

ultra_profile

Демо сайт
 
 
Виц за отмора

Бабата на геймър се опитала да го прати за хляб. Геймърът я придумал да теглят клечки кой да иде до магазина, защото бил на много важно място в играта. Бабата изтеглила късата клечка и тръгнала разочарована към магазина. Изминала част от пътя, без да подозира, че си е забравила парите, когато чула мобилния си телефон да звъни:
- Ало?
- Abort mission, return to base!

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Уеб дизайн, динамични сайтове. Изработка на уеб сайт. Изработка сайтове. Изработка на сайт, София. Изработване на уеб сайтове. Изработване сайт. Изработка на фирмени сайтове