• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711

Изработка на One Page сайтове - сайтове на една страница

Посещения: 2015 Категория: Статии за изработка на сайт

One page сайтове в превод означават буквално сайт на една страница. Т.е. това са сайтове, чието основно съдържание се зарежда в една единствена страница. Това е един съвременен начин за изработване на сайт. Сайтът в една страница има за цел да осигури най-доброто (най-минималното) количество информация за потребителя. Този едностраничен уеб сайт фокусира вниманието на потребителя към най-важното - информационното съдържание. One page сайтовете печелят все по-голяма популярност през последните няколко години. При тях цялата информация в сайта се представя вертикално или хоризонтално и се изчита със скролиране надолу или настрани. Перфектно решение за мобилни устройства.

Стойността за изработка на one page сайт е 180 лева. Тя не включва модификация на приложените темплейти.

Основното предимство на one page сайта е неговата простота и креативност - няма сложни менюта и навигации. Силно развита креативност и иновационно решение в представянето на отделни секции с информация. Второто предимство на one page сайтовете е бързото браузване - тъй като цялата информация се зарежда още в първата страница, преминаването между вътрешните секции става само със скролване - не се зареждат нови страници с което се елиминира досадното чакане. И като бонус сайта на една страница има страхотен мобилен дизайн.

 
 
 
 

dragonfruit

Демо сайт
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ultra_profile

Демо сайт
 
 
Виц за отмора

Двама интернет маниаци се засякли в скайпа и единият казал:
- Какво става с теб, как си?
- Мани... имам мускулна треска на пръстите.
- От какво бе?
- Снощи се засякохме с едни приятели в скайп и до сутринта пяхме песни ...

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Предмет на дейност: Уеб дизайн и темплейти за сайтове. Изработка на уеб сайтове. Изграждане на мобилни сайтове. Изработване на фирмени и корпоративни сайтове. Пълна организация и направа на онлайн магазини.