Форма за контакт

Кратка форма за контактНаправа на панел, съдържащ кратка форма за бърз контакт от избрана интернет страница.

При изработка на сайт е нужно да се изработи и форма за контакт. Обикновено тя се поставя в страница Контакт, но съществуват и други варианти за подканяне на посетителя да контактува с вас. Обикновено това са малки форми за контакт, като под малки форми имам впредвид, че съдържат в себе си минималните на брой полета за една форма – име, имейл и съдържание на формата.

Целта на изработката на тези кратки форми за контакт са да подсетят потребителя за отправяне на бързо запитване към администратора на сайта. Малкото на брой полета за попълване ги улеснява бързо да отправят своя въпрос или мнение до вас. Проучванията доказват, че дългите форми за попълване обикновено „отказват“ посетителите. Ето затова са измислени и тези кратки форми, наречени форма за обратна връзка и те са силно препоръчителни като помощни форми за контуктуване с администраторите.

Модул за кратка форма за бърз контакт,
която може да е разположена в дадена страница или във всички страници

Модулът за контакт е прост начин да подканите посетителите да влезат в контакт с вас. Обикновено се разполага в лявата или дясната част от уеб дизайна на  сайта, но доста успешно се използва, когато се вгради под дадена статия или пък под пакет от статии. Така при възникване на въпроси или неясноти у посетителите още при четенето на самата статия, те имат прекрасната възможност да отправят бързо запитване без да посещават своята поща, за да ви напишат имейл. Хубавата страна на модула за контакт е че подканя зрително потребителя да контактува с вас.

Описание на панел за динамичен уеб сайт

Една от най-важните стъпки в налагането на Вашия уеб сайт в уеб пространството е предоставяне на възможност у посетителите ви да контактуват с вас или с администраторите на сайта. Присъствието на кратка форма за контакт в една интернет страница е неуспорим приоритет за вашите посетители.  Представяме ви бърза и удобна форма за контакт, разположена като панел в интернет сайт. Предимство при такива изложени бързи панели са зрителното подканване за осъществяване на контакт със собственика на сайта.

Настройки в административния модул

  • текст, който да се показва над формата за контакт
  • имейл на който да се изпраща попълнената форма
  • размер на показваните полета в уеб сайта
  • избор на кои страници да се показва формата за вход

Цена за изработка на Форма за контакт

Цена за инсталация и настройка на модула – 20 лева

 

Виц за отмора

Срещат се двама програмиста. Единият тъжно казва:
- В моя живот се появи Зъл Вирус!
- Какъв е този вирус?
- Тъща!
- Трябва да си вземеш Добър Антивирус!
- Какъв е този антивирус?
- Ракия!