• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711

Изработване на панел с изскачащ прозорец в сайт

Посещения: 2770 Категория: Панели със съдържание за уеб сайт

Направа на еднократно показващ се прозорец при посещение на дадена секция или страница от уеб сайта.

Твърде често при изработване на сайтове се налага да се насочи вниманието на посетителите към даден продукт, услуга или пък стока. Затова в повечето сайтове има изработени панели за визуализация на рекламни текстове или пък рекламни изображения. Тук ви предлагаме изработка на модул за изскачащ прозорец, който е едно прекрасно допълнение за динамични сайтове. Може да поставяте както свои реклами, така и външна реклама. А може и просто да попълните привествени думи които да се визуализират в началната страница на сайта.

Предлагаме на Вашето внимание модул за изработка на форма за запитване в динамичен сайт с автоматично изпращане на e-mail.

Изработката на динамичен сайт ви дава възможност да имате изграден панел за реклама, който да се визуализира в горната или долната част на сайта, като плаващ панел. В него може да публикувате както рекламни банери, така и реклама за ваша стока, промоция или услуга. Модула за изскачащ прозорец ви позволява да създадете съвременно рекламно поле във Вашия уеб сайт в който да визуализирате реклама, която да се показва на всички страници или пък да се показва само на определени вътрешни страници от сайта.

Модула е един Popup прозорец, който показва на дадена страница или пък на целия уеб сайт едно малко прозорче позиционирано в горния или долния край на сайта с информация, която е въведена в админ панела.

Описание на панел за динамичен уеб сайт

Модулът представлява един фантастичен ефект на появяване - прозрачен черен панел с прозрачност, който съвсем ненатрапчиво заема дясната или лявата лента от сайта. Ефекта на изскачащ прозорец понякога се счита за дразнещ и натрапчив. Но определено и той има своята роля в приковаването на вниманието на посетителя върху важна новина, продукт, промоция, съобщение и др. При презареждане на страницата не се повтаря показването му.

Настройки в административния модул

  • заемана позиция в сайта - горе вляво или вдясно, долу вляво или вдясно
  • заглавие на рекламния панел
  • текстово съдържание на рекламния панел
  • време за показване на панела
  • линк който да се отвори ако посетител кликне на панела

Цена за изработка на изскачащ модул

Цена за инсталация и настройка на модула - 20 лева

 

Виц за отмора

Двама първокласници си говорят:
- Как се пише буквата а.
- Като кльомба, ама без кръгчето!

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Предмет на дейност: Уеб дизайн и темплейти за сайтове. Изработка на уеб сайтове. Изграждане на мобилни сайтове. Изработване на фирмени и корпоративни сайтове. Пълна организация и направа на онлайн магазини.