Скрито меню

Скрито менюИзработка на скрито меню в динамичен уеб сайт, което се отваря след кликване с мишката върху него.

Един комерсиален сайт трябва преди всичко да е чист, прегледен и задължително добре структуриран. Представяме ви изработка на модул за скрито съдържание, който подпомага процеса за създаване на чист, но ефектен сайт! Изработка на панел, чието съдържание се показва след кликане на бутон в динамичен уеб сайт. Бързо и лесно! Просто попълнете съдържанието, което желаете да се показва и вижте своя бутон за скрито съдържание в сайта си. Модулът за скрит панел в сайтове може да се използва за всякакво рекламно съдържание, линкове към интернет страници или пък рекламни изображения.

Всеки един комерсиален сайт трябва да рекламира и то доста интензивно и пестеливо. Пестеливо – имам впредвид под пестеливото използване на мястото в сайта. Модулът за скрито съдържание ще ви помогне да пестите място, като разположите в него подробности около даден продукт или услуга. Може да разположите в него рекламно съдържание, което да е като подхранващ текст за основната ви реклама.

Изграждане на модул с ефект на скрито съдържание.
На екран се показва бутон, който подканя посетителя за кликне на него.

Модулът работи на принципа на клик. Т.е. функционира само при кликане върху него, а не при посочване на бутона. Такъв модул за скрито съдържание се използва успешно в един сайт, когато предварително още с изработване на уеб дизайн е замислен и проектиран, така че да пасва на цялостното оформление на сайта.

Въпреки това обаче, доста често такъв панел се налага да се изгради в един уеб сайт, когато той е вече завършен и даже функционира. Идеята му е в две направления – първо да се постави повече информация в конткретна дадена страница, и второ – зрително да подкани посетителя за кликне на бутона. Успешно сме вграждали такъв бутон за скрит панел за вход. Така се пести място от сайта, а полетата за вход са дискретно разположени в „скритата област“ и се показват на екран при кликане на бутона.

Описание на панел за динамичен уеб сайт

Бутон, разположен на определено място в интернет сайт, който при кликане отваря затъмнена лента със зададено съдържание. Там може да бъдат поставени полета за вход в сайта, рекламна стока или услуга, както и съобщения за сайта.

Настройки в административния модул

  • наименование на бутона в уеб сайта
  • избор на категория от статии, които искате да се покажат в панела
  • уточняване на брой статии, които ще се покажат на екран
  • настройка на коя вътрешна страница да се показва /може и на всички страници да се появява/

Цена за изработка на Скрито меню

Цена за инсталация и настройка на модула – 20 лева

 

Виц за отмора

Сутрин. Закуска. На масата са мъж и жена.
Той: Направи ми един сандвич със сирене и домат.
Тя грижовно прави сандвич. Той го изяжда.
След няколко минути той: Направи още един!
Тя: Няма. Това беше демоверсия на грижовна жена. Лицензираната версия ще можеш да получиш чак след регистрация на брака.