Връзка за приятел

Изпрати връзка на приятелСъздаване на уеб панел за сайт с възможност за онлайн изпращане на връзка към приятел.

За да е един уеб сайт социален са му нужни няколко модула. Тук ви представяме един такъ тип модул – панел за изпращане на връзка от дадена интернет страница на сайт към имейл на приятел. Идеята на подобен модул е още при изработване на сайт, да се предвиди неговата социализация. Когато даден посетител преглежда дадена уеб страница, с помощта на този панел той може да изпрати бързо и лесно съобщение до имейл със съдържание пр. „виж какво намерих в интернет …“. Автоматично в съобщението се вмъква линк към конкретната преглеждана страница.

Представяме ви панел с модул за изпращане на връзка към приятел. Връзката /линк към страница/ може да бъде изпратена към три имейла.

При изграждане на уеб дизайн за един сайт важно място трябва да се отдели на елементите, които ще социализират самия уеб сайт. Те трябва така да са разположени, че да заемат от една страна видимо място и от друга страна да не са натрапващи като елементи. Това е много важен и ключов елемент от етапа на проектиране и изграждане на самия уеб дизайн. Обикновено този тип скриптове са т.нар. скрити скриптове. Те не са видими като цял панел в сайта, а се извикват при нужда от самия потребител чрез натискане на иконка или бутон, който пък от своя страна „вика“ изпълнението на самия програмен скрипт.

Описание на панел за динамичен уеб сайт

Модула „кажи на приятел“ се препоръчва както за изработване на комерсиални уеб сайтове, така и за изработка на всеки един динамичен уеб сайт. Той е чудесен инструмент за реклама, чрез който вашите клиенти могат да „разкажат“ на своите приятели за информацията във вашия уеб сайт. Използването на панела е лесно и бързо – просто посетителя трябва да кликне на бутона, да попълни имейлите на своите приятели и готово!

Това е един панел за изработване на динамичен тип сайтове. Скрипта представлява семпъл панел за изпращане на уеб връзка към приятелски имейл. Зрително подканване чрез реклама на вашия сайт, с изпращане на имейл съобщение до приятелски акаунти /до три на брой/. Панелът може да бъде разположен както на някои от уеб страниците, така и на всички страници. В демо версията на панела, сме показали интеграцията в страница чрез бутон. Същата интеграция може да се осъществи и посредством иконка или по-голямо изображение.

Административна част на модула

  • място за поставяне на текст над бутона /или иконата/ 

Цена за изработка на модул Връзка за приятел

Цена за инсталация и настройка на модула – 20 лева

 

Виц за отмора

Бабата на геймър се опитала да го прати за хляб. Геймърът я придумал да теглят клечки кой да иде до магазина, защото бил на много важно място в играта. Бабата изтеглила късата клечка и тръгнала разочарована към магазина. Изминала част от пътя, без да подозира, че си е забравила парите, когато чула мобилния си телефон да звъни:
- Ало?
- Abort mission, return to base!