• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711

Поддръжка на динамични уеб сайтове

Посещения: 11838 Категория: Статии за изработка на сайт

При редактиране и поддържане на уеб сайт е необходимо първо да се логнете с административните си данни.  След завършване на всеки един уеб сайт, ние предоставяме данни за достъп до админ система за редакция на сайт, потребителско име и парола. Посетете адреса, който сме ви изпратили и се логнете с данните. Системата различава малки и големи букви, затова използвайте точно изпратените данни.

Поддръжката на един уеб сайт е нелека задача. Най-често самата поддръжка на сайт се осъществява посредством административна система / админ панел /. Самият админ панел за редактиране на сайтове е различен в зависимост от инсталираната CMS система за сайт. Ние използваме системи за сайт, които имат лесен и удобен администраторски панел. Боравенето с него е предназначено за лица, които нямат технически умения.

Самата редакция на уеб сайта протича през различни видове менюта, взависимост от това какъв модул ви е инсталиран. Тук сме се постарали да покажем най-често използваните видове редакционни полета. Потърсете вашия модул и прочетете публикуваната статия. Ако не намерите отговор на своя въпрос, моля, не се колебайте да се свържете с нас на посочените в страница Контакт данни.


Икони в уеб редактор за поддръжка на сайт

Уеб редактора в административния панел за поддържане на сайтове е изключително интуитивен. Тук са поместени статии за действието на иконите в редактора FCK, който е инсталиран в админ системата на всеки един динамичен сайт. Всички останали пакети съдържат в себе си този или съвсем подобен редактор. Така че прегледайте и помощта предложена ви тук, въпреки че редактирането на сайта изглежда доста подобно на редактиране в програма Word.


Помощни статии за поддръжка на Joomla сайт

При изработка на сайт се инсталира и административен панел за сайт, с помощта на който лесно и бързо може да се осъществява редакцията и поддръжката на един динамичен сайт. В тази категория са събрани статии с общи сведения за админ панела с който ще поддръжате вашия уеб сайт. Независимо от инсталирания пакет, който ползвате тук ще намерите общи сведения и разположения на менюта и икони.


Поддръжка компоненти в Joomla сайт

Допълнителни компоненти за сайт са компоненти които се надграждат над основния уеб сайт. Тяхното предназначение е да внесат в интернет страниците допълнителна функционалност. Всеки един компонент има свой административен панел за редактиране на сайтове, който се инсталира и вгражда в основната админ система. В раздела ще намерите статии за често използвани компоненти при изработка на един динамичен сайт.


Видео уроци за поддръжка на Joomla сайт

Казват че едно нещо, което е видяно с очи е като сто пъти прочен текст :) Ръководени от тази максима сме направили няколко презентационни урока за поддръжка на сайт. Тъй като това е доста трудоемка задачка секцията съдържа сямо няколко такива видео презентации за поддръжане на сайтове. В тази секция на сайта ще намерите полезни видео уроци за поддръжка и редактиране на създаден от нас динамичен уеб сайт.


Админ система за поддръжка на Impress сайт

Революционна технология за създаване на сайт "дръпни и пусни". Използване на предварително програмируемо готови кодове за изграждане на обекти в една уеб страница. Обектите са: текст, текст и снимка, снимка, албум от снимки, форма за контакт, флаш, файлове за теглене, въпроси и отговори. Всеки един такъв обект се зарежда в горната част на редактираната уеб страница като икона, така че вие лесно може да издърпате иконата и да я поставите на мястото, където искате да е разположен обекта.


Админ система за поддръжка на Безплатен сайт

Безплатния тип сайт има прилежаща малка административна система за поддръжка на сайт. С нейна помощ може да се редактира съдържанието на всяка една вътрешна страница от сайта. В този раздел са събрани статии с изображения за поддръжка на безплатен сайт. Тук ще намерите бързи ръководства за качване на изображения и картинки, за създаване на албуми и галерия, за създаване на линкове и мета описания на страници на безплатен сайт.


Задавани въпроси за редакция на сайтове

След завъшване на всеки един изработен сайт провеждаме кратко обучение на лицата, които ще се ангажират с поддръжката на сайта. Твърде често у наши клиенти възникват едни и същи въпроси, поради което сме синтезиали част от тях. В раздела сме изложили отговори на често задавани въпроси, както и някои кратки ръководства по запитвания от клиенти. За по-голяма прегледност част от уроците са придружени със снимки на екрана.

 

Виц за отмора

В работата имаме много як принтер - съдейки по звука,
той сам обработва дървесината и си приготвя хартията!

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Предмет на дейност: Уеб дизайн и темплейти за сайтове. Изработка на уеб сайтове. Изграждане на мобилни сайтове. Изработване на фирмени и корпоративни сайтове. Пълна организация и направа на онлайн магазини.