• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711

Регистрация на сайт, популяризиране и анонсиране на сайт

Посещения: 5029 Категория: Популяризиране на уеб сайт

Статия за интернет директории и портали

Регистрация на сайт в портали и директории

Интернет порталите и директориите осигуряват начин за търсене и намиране в интернет мрежата на информация за тематичното съдържание на вашия уеб сайт и страници му. Те съдържат огромна база данни от връзки към уеб сайтове, организирани в тематични категории. За разлика от интернет търсачките, които използват роботи-паяци (crawlers) за събиране на информация от сайтовете, интернет порталите се организират главно от редактори, поради което би трябвало да предоставят по-адекватна информация в описанието на даден сайт, което пък означава по-добри резултати при търсене.

Предимство и недостатъци на порталите

Предимството е, че цялата информация е систематизирана на едно място. С един клик може да получим информация за всичко, което ни интересува в дадена област. Но като всяко хубаво нещо, има и едно НО! С регистрацията си еднократно подавате данни за своя сайт, т.е. при следващата му актуализация или преструктуриране няма да имате възможност втори път да добавите сайта си. За целта при всяка регистрация на сайт в портали пазете данните за вход, за да може на следващ етап да промените или актуализирате своята регистрация на сайт.

Ако сайта ви е правен при нас - след като ви направим регистрацията в търсачките ние ще ви изпратим един текстов файл с необходимата информация данни за вашия сайт. С тях може да продължите регистриране на сайта си в всички бг портали, които счетете за важни във вашия бизнес сектор.

Виц за отмора

Сутрин. Закуска. На масата са мъж и жена.
Той: Направи ми един сандвич със сирене и домат.
Тя грижовно прави сандвич. Той го изяжда.
След няколко минути той: Направи още един!
Тя: Няма. Това беше демоверсия на грижовна жена. Лицензираната версия ще можеш да получиш чак след регистрация на брака.

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Уеб дизайн, динамични сайтове. Изработка на уеб сайт. Изработка сайтове. Изработка на сайт, София. Изработване на уеб сайтове. Изработване сайт. Изработка на фирмени сайтове