Сайтове за обяви

Общи сведенияСтатия за специализираните сайтове за обяви

Регистрация на сайт в сайтове за обяви

При индексиране на сайтове за обяви, търсещите ботове прихващат и URL адреси на регистрирани нови сайтове, ккоито са подали обява за своето съществуване в самия сайт за обяви. Всички тези URL адреси представляват резултати в търсещи машини. Предимство за използването на онлайн обяви е, че получавате линк към сайта си /стига да го впишете в контактна или текстова информация на обявата/.

Ето защо може да се възползвате от опцията за подаване на безплатни обяви към разни сайтове, като анонсирате вашия нов уеб сайт. Специално гугъл отчита броя на връзките към вашия сайт. Така, че колкото по-често среща връзка към сайта ви, толкова се увеличава шанса ви за напредване в резултатите в търсачката му. А с подаването на обява за новия ви сайт, правите именно това – регистриране на линк към сайта си.

Подавайте обяви периодично за съществуването на сайта си с кратък анонс за дейността си, тъй като всеки такъв сайт има определен живот на подадените обяви. След този срок обявите се изтриват автоматично. Някои от сайтовете предлагат информативен имейл /ако сте регистриран потребител/ с който уведомяват своите членове, че обявата им изтича и ще бъде зачистена от базата данни. Съвременните сайтове позволяват с един клик да подновите „живота“ на своята обява. Така че може да подновявате своята обява-анонс за нов сайт неограничен брой пъти.

Подобни статии за изработка на сайт


Виц за отмора

Сутрин. Закуска. На масата са мъж и жена.
Той: Направи ми един сандвич със сирене и домат.
Тя грижовно прави сандвич. Той го изяжда.
След няколко минути той: Направи още един!
Тя: Няма. Това беше демоверсия на грижовна жена. Лицензираната версия ще можеш да получиш чак след регистрация на брака.