• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711

Регистрация на сайт, популяризиране и анонсиране на сайт

Посещения: 4307 Категория: Популяризиране на уеб сайт

 

Винаги добавяйте “подпис” в мeйлите като линк обратно към интернет страницата си. Нека и всички ваши служители направят същото. Може да добавите и привлекателна картинка, която евентуално ще подкани потребителя да натисне на линка.

Ето един примерен подпис, който лично ние използваме

Виолета Димитрова
GSM: 0897891632
Skype: bgruse.com
Всичко за твоя сайт! http://violleta.com

Създайте си навик при всяко подаването на постове, обяви, чат и други видове мнения в глобалната мрежа задължително да съпровождате с интернет адреса си. Включете се в нюз-групи, които са със същата насоченост каквато е сайта ви.

Включете името на сайта си и във всички видове бланки и визитки които изполвате в офиса си. Когато правите реклама в местните или регионалните вестници също не пропускайте възможност да обявите името на вашия сайт. С две думи - гледайте на сайта си като на "втори офис адрес". Всеки път когато давате адреса на фирмата си или телефона си в офиса, добавяйте и интернет сайта.

Виц за отмора

Сериозните момичета, са като сериозните уеб сайтове. За получаването на допълнителни функции е нужна регистрация.

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Предмет на дейност: Уеб дизайн и темплейти за сайтове. Изработка на уеб сайтове. Изграждане на мобилни сайтове. Изработване на фирмени и корпоративни сайтове. Пълна организация и направа на онлайн магазини.