Подпис сайт в писма

5

Винаги добавяйте “подпис” в мeйлите като линк обратно към интернет страницата си. Нека и всички ваши служители направят същото. Може да добавите и привлекателна картинка, която евентуално ще подкани потребителя да натисне на линка.

Ето един примерен подпис, който лично ние използваме

Виолета Димитрова
GSM: 0897891632
Skype: bgruse.com
Всичко за твоя сайт! http://violleta.com

Създайте си навик при всяко подаването на постове, обяви, чат и други видове мнения в глобалната мрежа задължително да съпровождате с интернет адреса си. Включете се в нюз-групи, които са със същата насоченост каквато е сайта ви.

Включете името на сайта си и във всички видове бланки и визитки които изполвате в офиса си. Когато правите реклама в местните или регионалните вестници също не пропускайте възможност да обявите името на вашия сайт. С две думи – гледайте на сайта си като на „втори офис адрес“. Всеки път когато давате адреса на фирмата си или телефона си в офиса, добавяйте и интернет сайта.

Виц за отмора

Бабата на геймър се опитала да го прати за хляб. Геймърът я придумал да теглят клечки кой да иде до магазина, защото бил на много важно място в играта. Бабата изтеглила късата клечка и тръгнала разочарована към магазина. Изминала част от пътя, без да подозира, че си е забравила парите, когато чула мобилния си телефон да звъни:
- Ало?
- Abort mission, return to base!