Правила

Сайт violleta.com е информативен тип уеб сайт. В него са събрани различни по своя род уеб статии и материали, които насочват клиентите към изясняване на естеството на изработка на уеб сайт, уеб дизайн, поддръжката на готовия вече уеб сайт и др. За по-добра и ясна представа на разположение на посетителите на сайта има изградени демо версии.

Всяка една уеб услуга по изработване на уеб сайтове или изграждане на допълнения към уеб сайт, има индивидуална описателна уеб страница, както и ценова оферта. Сайта разполага със SSL сертификат, който позволява криптирана връзка между посетителите на сайта при попълване на уеб форми, пр. страница Контакт или страница Поръчки, със сървъра. Така ние гарантираме на своите ползватели на сайта, загрижеността си за персоналната им информация, която биха попълнили в уеб формите. Всяка една информация постъпила при нас бива използвана по предназначение и в никакъв случай не се предоставя на лица, несвързани с фирмата ни!

Всеки един посетител на сайта има свобода да чете, копира, разпечатва и използва съдържание от уеб страниците на сайт violleta.com, както и да цитира сайта ни в трети сайтове. На разположение в сайта е раздел КЛИЕНТИ.

Предназначение на раздел Клиенти За кого е предназначен раздел Клиенти

Раздел Клиенти е предназначен за всички клиенти, които са изработили уеб сайт при нас, както и тези които ползват наши услуги – домейн име и/или хостинг план. Раздел Клиенти не предоставя възможност за свободна регистрация от потребителите на уеб сайта. Такава регистрация извършваме ние служебно и предоставяме данни на своите клиенти за достъп до раздел Клиенти в сайта ни.

Съдържание на раздел Клиенти Какво съдържа раздел Клиенти ?

Раздел клиенти съдържа иформация за клиента – имена, телефон, емейл контакт. Съдържа фирмени данни с които фактурираме извършените услуги. В раздел Клиенти, може да направи справка за платените такси за домейн име и хостинг план, както и датата им на изтичане. Там може да се удължи срока на таксите. Има и налична информация за нашите банкови сметки, към които се заплащат поръчаните услуги или интернет такси.

Защита на персонални данниЗащита на персонални данни

Всеки един наш клиент след логването си в сайта ни, ползва защитена и криптирана SSL защита. Така ние гарантираме неприкосновеността на данните, които клиентите ни предоставят – данни за контакт, телефон, емейл, данни за фактура. Подадените данни са грижливо защитени на сървъра ни.

Всяко едно запитване от страна на потребител на сайта, бива обработено до 24 часа. В резултат на което той получава емайл-отговор, цифрово подписан с електронен подпис, сертифициран на уеб сайт violleta.com

 

SSL защитаЗащитена сесия със SSL сертификат ползва и всеки посетител на сайта, който използва страница Контакт или страница Поръчка.

 

Виц за отмора

Обява от хакер:
'Изгубена е болонката на моята приятелка. Който я намери и върне - ще получи година безплатен интернет при който и да е провайдер.