• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711

Google приложения за динамични сайтове

Посещения: 1317 Категория: Програми на Google за SEO оптимизиране

Google Places е безплатно приложение на Google която също трябва да имате за добра SEO оптимизация.

Описание на Google Places

Картите в Google Maps са с променлив мащаб и показват информация за разглеждания регион или местност. Има допълнителен режим за разглеждане на сателитни изображения с или без картографско съдържание, както и теренни карти с изолинии на височините над морското равнище. За територията на България се извършва автоматичен превод на български на населените места и улиците. Google Maps позволява да се вграждат Google Карти в уеб сайтове посредством JavaScript код.

Google Places или на български Google Места е част от картографската услуга Google Maps, която дава възможност да се отбележат на Google Maps картата един или повече обекти, като се даде повече информация за тях. Може да се въведе допълнително информация, като например работно време на обект, магазин и др. Информацията в Google Places може да съдържа: име на фирмата, адреси, телефони, уеб сайт, продукти, снимки, видео, работно време и друга допълнителна информация за Вас и вашата дейност. Допълнително може да се публикуват и малки обяви от типа на текущи промоции или др.

Полза от Google Place за Вашият Бизнес

Включването на бизнес обекти в Google Places или Гугъл Места е безплатно и е особено полезно от гледна точка за SEO оптимизиране на един сайт. Основната идея за използването му е, когато някой търси по ключова фраза, в самите резултати от търсене да се показва и карта, на която са отбелязани обекти или адрес на даден сайт.

Маркирайте бизнеса си на картата на Google! В заключение ако все още не сте добавили своя бизнес обект /адрес/ в Google Places непременно го направете в най-скоро време. Вписването в  Google Places увеличава многократно шансовете на един фирмен сайт да бъде индексиран по-добре.

 

 

Тагове за изработка на сайт:
Виц за отмора

Една майка пита детето си:
- Как прави кучето?
- Бау бау.
- Как прави котето?
- Мяу мяу.
- А как прави мишката?
- Клик клик.

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Предмет на дейност: Уеб дизайн и темплейти за сайтове. Изработка на уеб сайтове. Изграждане на мобилни сайтове. Изработване на фирмени и корпоративни сайтове. Пълна организация и направа на онлайн магазини.