• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711

Google приложения за динамични сайтове

Посещения: 5263 Категория: Програми на Google за SEO оптимизиране

Социалната мрежа Google Plus е безплатно приложение на Google която също задължително трябва да имате като регистрация.

Описание на Google+

Google+ (изписва се понякога и Google Plus) е вид социална мрежа, която е разработена и поддържана от Google Inc. Google приложението стартира през 2011 година. За в бъдеще то ще бъде достъпно и като мобилно приложение. На практика Google+ се явява конкурент на Facebook като предлагани услуги. През януари 2012г. Google обявява, че потребителите им са достигнали 90 милиона, а през януари 2013 - 343 милиона души ( или това са около 25% от потребителите на интернет в света), като по този начин тя се превръща във втората най-популярна социална мрежа след Фейсбук. На практика Google+ предлага споделяне и организиране на онлайн интересите ви, споделяне на видео, снимки, видео чат и др. За отрицателно време Google Plus успя да дръпне напред и дори да надмине Facebook в някои отношения. И все пак предстои да видим какво ще е бъдещето на социалната мрежа Google+ и дали ще успее да измести Facebook в световен мащаб.

Полза от Google+ за Вашият Бизнес

Google+, както и останалите Google приложения може да е в полза на вашия бизнес. Чрез Google+ страници може да представите своите продукти и услуги. Твърде често тези страници биват по-лесно откриваеми при търсене в Google. Или обобщено създаване на Google+ бизнес страница съвсем скоро ще стане нещо като задължително за всеки уеб сайт, търсещ добри класации в гугъл търсене.

Обобщено ако все още нямате акаунт в Google+ горещо препоръчвам да го направите. Ако сте фирма е препоръчително да създадете своя бизнес страница, защото бизнесът вече е в Google+.  Не очаквайте веднага да "завали" трафик към сайта ви, но с времето ще забележите промени в класацията на сайта си.

 

Тагове за изработка на сайт:
Виц за отмора

Обаждане до компютърната поддръжка:
- Инсталирала съм две антивирусни...
- По-добре да бяхте затворили Хитлер и Сталин в една стая!...

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Предмет на дейност: Уеб дизайн и темплейти за сайтове. Изработка на уеб сайтове. Изграждане на мобилни сайтове. Изработване на фирмени и корпоративни сайтове. Пълна организация и направа на онлайн магазини.