• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711

Програми на Google за SEO оптимизиране

Google днес е водеща търсачка, масово използвана не само у нас. Всеки един собственик на уеб сайт има заветната цел да привлече все по-вече и по-вече посетители за своя уеб сайт. Затова и всеки уеб сайт се бори с конкурентните му уеб сайтове за челни позиции в гугъл търсачката.

Гугъл е американска компания, която събира и организира глобалната интернет информация. Тя работи със свои уникални методи за класиране на резултатите на всеки един отделен уеб сайт. С тези си уникални методи имат създадени правила за изграждане и конструиране на един уеб сайт. Създадените от тях уеб приложения - Google Webmaster и Google Analitics спомагат на уеб разработчиците  на Вашия сайт да получат по-добра класация в класирането на сайта при търсене по ключови думи в търсачката.

Наред с тази си основна задача, Гугъл има и множество перфектно разработени уеб програми и платформи, създадени за масовото ползване от всеки един потребител на интернет. Сред тях са: Google Изображения, Gmail, Google Карти и т.н.

Тук накратко ще разгледам основните програми на Google, които са задължителни за доброто представяне на един уеб сайт в търсачката Google.

 

Оферта за 4 регистрации в Google приложения

Оферта за 4 регистрации в GoogleБорите се за челно място в Google, но сайта ви не се класира добре ? В момента предлагаме Специална промоция за четири важни регистрации на сайт в Google. А обхожда ли той всички ваши страници, имате ли карта /sitemap/ подадена към Google за да обхожда бързо и лесно сайта Ви, посочихте ли вашия бизнес в Google Maps, предоставихте ли информация на Google за сайта си ? ... вижте нашата оферта

Виц за отмора

- По какво човека прилича на компютъра?
- Също като компютъра на млади години човек има достатъчно хардуер и малко софтуер, на старини софтуер в изобилие, но все не достига хардуера.

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Предмет на дейност: Уеб дизайн и темплейти за сайтове. Изработка на уеб сайтове. Изграждане на мобилни сайтове. Изработване на фирмени и корпоративни сайтове. Пълна организация и направа на онлайн магазини.