• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711

Портфолио на изработени сайтове 2012

Посещения: 847 Категория: Завършени сайтове 2012


Сайт за мебелна фирма

Изработване на фирмен сайт - сайт за мебели

Фирмен сайт. В съвремието ни всяка фирма има свой уеб сайт, на практика фирменият сайт се превърна в нещо задължително защото е най-добрата и най-евтината интернет реклама. Един фирмен сайт е представяне на пълната гама от услуги на една фирма, придружен с много илюстративни материали и текстове. Често фирменият сайт е изработка на информативен тип сайт.

Пакет Лесен за изработване на сайт е съчетание между фирмени сайтове и информативни сайтове, като предлага неограничен брой вътрешни страници, допълнителни езици, галерия тип портфолио, форма за контакт, запитване или поръчка. Разполага с уникална административна система на принципа на "дръпни и пусни". На практика всеки един собственик на фирмен сайт лесно и по всяко време може да администрира, допълни или обогати своя уеб сайт без да притежава никакви специализирани умения. 

mebelimechta.com

Накратко за интернет сайт Мебели Мечта

 

Фирмен сайт “Мебели Мечта” е създаден с цел да помогне на хората да реализират своите идеи и мечти, без да се налага да се ограничават в определени модулни системи и точни размери.

Несъмнено, всяко жилище и офис трябва да носи духа на своя обитател. Затова нашата основна цел е да Ви изслушаме, да Ви дадем професионални, но не натрапчиви съвети, като успоредно с това създадем един практичен и качествен продукт, съобразен с Вашите предпочитания.

Ще се радваме, ако ни се доверите:

• За обзавеждането на вашето жилище, офис или ателие;
• За обновяването на вашите стари мебели;
• За изработка на отделни елементи от дома ви;

Без значение какъв е обема на вашата поръчка или колко нестандартни са идеите ви, ние ще ви отвърнем с отзивчивост и коректно отношение!

С пожелание за бодър дух и домашен уют!

 

Виц за отмора

В работата имаме много як принтер - съдейки по звука,
той сам обработва дървесината и си приготвя хартията!

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Предмет на дейност: Уеб дизайн и темплейти за сайтове. Изработка на уеб сайтове. Изграждане на мобилни сайтове. Изработване на фирмени и корпоративни сайтове. Пълна организация и направа на онлайн магазини.