• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711

Сайт Трудова борса

Посещения: 1214 Категория: Завършени сайтове 2012


Изработване на сайт за трудова борса

Изработка на сайт за медицинска трудова борса. Представяме ви един специализиран сайт за трудово посредничество. Изработеният сайт е с две функционалности спрямо своите посетители. Едната функционалност при изработване на сайт е специализирана за лицата търсещи свободни работни места. При регистрация на всеки един потребител, той получава лично пространство в което може да направи свои различни автобиографии, да прикачи файлове CV-та, да съхрани обявите по които е кандидаствал, както и да направи свой филтърен списък за интересуващите го обяви. Наред с това е изработена и функционалност на сайт за работодатели. С нейна помощ регистрираните работодатели могат да публикуват обяви за работни места, да съхраняват списъци с кандидатствали лица, да отговарят на техни запитвания, както и да съхраняват списък с лицата, които са отхвърлени от първоначалния им преглед на CV-та. Направа на административен панел за съхраняване на всички постъпили данни и файлове, както от работодатели, така и от кандидати.

medjobportal.com

Накратко за сайт medjobportal.com

 

Основните цели на Medjobportal са да подпомага изграждането и развитието на Вашатa медицинска кариера,чрез:
- правото на всеобхватна информираност
- правото на алтернативен избор, при вземането на решения за професионална кариера

Medjobportal Ви помага при създаването на CV, отговарящо на очакванията на работодателите, като Ви спестява значителна част от времето, необходимо за запознаване с това какво трябва да съдържа и как трябва да изглежда CV-то на един медицински специалист.

Формата за попълване на медицинско CV e съобразена изцяло с изискванията на водещи Български и чужди работодатели или посреднически агенции, работещи във сферата на здравеопазването.

Medjobportal Ви дава възможност да създатете и съхранявате до 5 CV-та на различни езици. Създавайки CV или съхранявайки готово такова в Medjobportal имате възможност:
- Да кандидатствате по обявите бързо и ефикасно.
- Да разглеждате пълната история на обявите, по които сте кандидатствали и вариантите на CV-тата, с които сте кандидатствали

Виц за отмора

Потребител: Не ми работят цифрите на клавиатурата, помогнете.
Админ: Натиснете numLock.
Потребител: Вече десет пъти го натиснах.
Админ: А, трябва нечетен брой пъти!

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Предмет на дейност: Уеб дизайн и темплейти за сайтове. Изработка на уеб сайтове. Изграждане на мобилни сайтове. Изработване на фирмени и корпоративни сайтове. Пълна организация и направа на онлайн магазини.