• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711

Портфолио на изработени сайтове 2012

Посещения: 1074 Категория: Завършени сайтове 2012


Сайт на почистване и поддръжка

Сайтът е изработен по пакет Безплатен. Ние предлагаме изключителната възможност при поръчка на домейн име и хостинг за сайт, да получите напълно безплатно готова за използване платформа за изработване на сайт. Това е малка CMS система за изработка на сайтове, с чиято помощ лесно и бързо може да създадете неограничен брой вътрешни страници за уеб сайт. Страниците се редактират в графичен режим с помощта на уеб редактор, наподобяващ работа в MS Word, което я прави лесна и интуитивна за употреба. Системата разполага и с малка онлайн галерия в която може да се изложат както изображения, така и графики.

В процеса на изграждане на сайта, клиента предостави графичното си лого, което вградихме в предварително избрания темплейт за сайтове от галерията ни за изработка на безплатен сайт. Страница Контакт е направена с онлайн форма за контакт със собственика на сайта.

homeshine.org

Накратко за фирма в областта на услуги по почистване и домоподдръжка homeshine.org

 

Home Shine е иновативна и бързо развиваща се компания в сферата на услугите, по специално в Управлението на етажна собственост и комплексното обслужване и поддръжка на сгради и комплекси. Фирмата оперира на територията на цяла София, поддрържа, почиства и управлява множество жилищни и обществени сгради.

Нашата обща цел е да Ви отменим в рутинните дейности, които често изяждат необходимото Ви за бизнес или личен живот време. Бихме могли дискретно да улесним това като поемем хигиенизирането на общите части или жилището /офисът/ Ви, домоуправлението, грижата за зелените площи. Ще Ви спестим безкрайните разправии с десетки фирми и частни лица подизпълнители като чистачки, метачки, градинари, "майстори" и какви ли още не.

Ние не сме поредната фирма предлагаща "модерни" услуги, доставете си удовлствието да се уверите лично. Малко достъпен лукс и добро обслужване в трудни времена не е излишен.

Нашата цел е да oсигорим достъпни услуги на достъпни цени. Това става като разгледате всички предлагащи услуги на нашата фирма и изберете някоя,след това отидете на контакти и се свържете с нас.

Поздрави от екипа на Home Shine !

 

Виц за отмора

Двама първокласници си говорят:
- Как се пише буквата а.
- Като кльомба, ама без кръгчето!

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Предмет на дейност: Уеб дизайн и темплейти за сайтове. Изработка на уеб сайтове. Изграждане на мобилни сайтове. Изработване на фирмени и корпоративни сайтове. Пълна организация и направа на онлайн магазини.