• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711

Портфолио на изработени сайтове 2012

Посещения: 1067 Категория: Завършени сайтове 2012


Изработка на интернет магазин

Изработка на онлайн магазин за дамско бельо и чоропагащи

Изработен от нас сайт тип интернет магазин на база платформа Open Cart. Системата за изработка на електронен магазин е едно иновативно интернет решение за създаване на модерни интернет магазини. Пакет Магазин Мини е напълно готов онлайн магазин с продуктов каталог и кошница за пазаруване. Системата е снабдена с модули за промоции, нови стоки, най-купувани и препоръчани продукти. В нея присъстват всички нужни средства за електронни разплащания, валидни за България. Създаването на един online Е-Магазин е обвързано и с добрата SEO оптимизация за сайт. Всичко това е съчетано в пакет Магазин Мини.

В поръчаният сайт от фирма Стил-ММ е организирана система за поръчка на продукти и доставка чрез Еконт. Модулът за доставка изчислява автоматично дължимата сума за доставка на база на въведения адрес от потребителя на сайта.

stil-mm.com

Накратко за онлайн магазин stil-mm.com

 

В магазина ще намерите дамско бельо, корсети, сутиени, бикини, комплекти и бански костюми.Чорапогащи, клинове, чорапи и стягащи колани с марката "FRANZONI". Дамски и мъжки чорапи с марката "ALER" и "DUNDAR". Асортимента на онлайн магазин Стил-ММ се допълва и от голямо ранообразие на дамски и мъжки шалове.

В магазин Стил-ММ може да разчитате изцяло на нашите консултанти.

Приятно пазаруване от екипа на Стил-ММ

Също така имаме добри и конкурентни цени за търговци на едро. Ако имате магазин и искате да работите с нашите продукти свържете се с нас чрез сайта.

 

Виц за отмора

Хит на пазара! Женско огледалце с вграден 'Фотошоп'.

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Предмет на дейност: Уеб дизайн и темплейти за сайтове. Изработка на уеб сайтове. Изграждане на мобилни сайтове. Изработване на фирмени и корпоративни сайтове. Пълна организация и направа на онлайн магазини.