• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711

Портфолио на изработени сайтове 2012

Посещения: 1103 Категория: Завършени сайтове 2012


Сайт за агенция по заетостта

Изработване на сайт с пакет Трудова борса. За изграждането на сайта е използванa CMS система за управление на съдържанието Joomla. Към нея е интегриран компонент за агенция по заетостта. Компонента разполага с много добра админ система, в която има достъп до пълна поддръжка както на кандидатстващите за работа, така и до работодателите. Възможна е администрация на съдържанието на падащите списъци - държава, позиция, заплащане, образование и т.н. Сайтът е перфектния модел за изработка на сайт за агенция за посредничество при наемане на персонал.

diwork.com

Накратко за сайт diwork.com

Ние сме българска компания за посредничество при наеме на квалифициран и неквалифициран персонал, както и сезонни работници за работа в Германия. В нашата информационна платформа ще намерите подробна информация за работодатели, за свободни работни места, за изисквания към кандидатите, за заплащане и условия на заетост и за начина на кандидатстване

Поради мащабната рекламна кампания, нашият сайт се посещава  ежедневно от десетки работодатели в различни области, които обявяват свободните си работни места в нашата база данни. Така, за всеки конкретен кандидат ние осигуряваме най- подходящото работно място.

Имайте предвид, че тази услуга е абсолютно безплатна за Вас. Вашата кандидатура за работа ще бъде представена и разгледана в изключително кратък срок пред нашите потенциални клиенти.

През целия процес на кандидатстване, ние ще Ви напътстваме, съдействаме и информираме за всичко, което касае бъдещата Ви работа. Наши клиенти са водещи болници, старчески домове, частни домове ( в домакинства с лица, нуждаещи се от грижи ) и др.

 

Виц за отмора

В работата имаме много як принтер - съдейки по звука,
той сам обработва дървесината и си приготвя хартията!

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Предмет на дейност: Уеб дизайн и темплейти за сайтове. Изработка на уеб сайтове. Изграждане на мобилни сайтове. Изработване на фирмени и корпоративни сайтове. Пълна организация и направа на онлайн магазини.