• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711

Сайт за пачуорк

Посещения: 1243 Категория: Завършени сайтове 2012


Сайт за пачуорк

Изработка на сайт тип портфолио. Перфектен уеб дизайн, наситен с ефектни скриптове. В горната част на сайта е разположено хоризонтално меню, което има ефект на движеща се плочка. Съчетанието на слайдшоу с големи цветни бутони прави сайта уникален като дизайн. Слайдшоуто е изработено от скрипт, който се поддръжа през админ панела, така поддръжката на сайта е изключително лесна. Самата администрация е с възможност за пълна редакция, включително и на менютата към вътрешните страници. В сайта е изработена уеб галерия с неограничен брой категории и изображения в тях. В сайта има изработени няколко информативни блока - за курсове и уроци, както и за портфолио и видео. Видеоклиповете включени в сайта са посредством услугите предоставяни от youtube.

teaketquiltshop.com

Накратко за сайт teaketquiltshop.com

Тийкет Куилт Шоп е първият магазин, предлагащ едновременно материали за пачуърк, курсове и готови пачуърк произведения в България. Стремим се да помогнем на пачуърка да достигне до повече българи – и като прекрасно хоби, и като частица достъпно изкуство в дома.

Тийкет Куилт Шоп предлага шиене на пачуърк по поръчка! Заедно ще изберем дизайн, цветова комбинация и размери, за да може вашият пачуърк да е наистина вашият - най-добре да пасва на дома, стаята и вас самите!

Искате пачуърк, ушит от ваши платове? Няма проблем! Това значително ще намали цената на услугата. Единственото условие е платовете да са от неразтеглив памук, за да може пачуърка да изглежда традиционно и да живее достатъчно дълго в дома ви.

Независимо дали искате одеало, покривка, играчка или декорация, не се колебайте да ни потърсите! Радваме се на всяко предизвикателство, влагаме душата си във всеки проект и страшно обичаме да шием!

Ако харесате пачуърк от "Галерия" и искате да поръчате подобен, поръчката ще бъде отправена към автора на харесаното от вас произведение. Това е най-добрия начин произведението да е в стила, който сте избрали. Същевременно по този начин помагаме на десетки български жени да имат мотивация да шият пачуърк и да се включат в огромната куилтърска общност в света!

 

Виц за отмора

Бабата на геймър се опитала да го прати за хляб. Геймърът я придумал да теглят клечки кой да иде до магазина, защото бил на много важно място в играта. Бабата изтеглила късата клечка и тръгнала разочарована към магазина. Изминала част от пътя, без да подозира, че си е забравила парите, когато чула мобилния си телефон да звъни:
- Ало?
- Abort mission, return to base!

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Предмет на дейност: Уеб дизайн и темплейти за сайтове. Изработка на уеб сайтове. Изграждане на мобилни сайтове. Изработване на фирмени и корпоративни сайтове. Пълна организация и направа на онлайн магазини.