• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711

Изработване на фирмен сайт за авточасти, пакет Класик

Посещения: 1080 Категория: Завършени сайтове 2013


Фирмен сайт за авточасти

Изработка на фирмен сайт за авточасти

Представяме ви изработка на фирмен сайт за авточасти. Сайтът за авточасти е изработен пакет Класик за изработка на динамичен сайт За изграждането на сайта е използвана CMS система Joomla. Joomla e световно утвърдена CMS система, съчетаваща удобство, гъвкавост и многофункционалност - елементи изключително нужни в процеса за изработване на сайт. Joomla система е с отворен код и е безплатна за използване. Поради тази причина в последните години Джумла стана се наложи като масово използвана система при изграждане на сайтове.

Безспорно най-голямото предимство при изграждане на сайт с Joomla платформа е лесната административна система. С нейна помощ администраторите лесно и бързо могат да публикуват, редактират и изтриват съдържание в сайта, като за това не са нужни никакви технически умения. CMS система Joomla може да се използва за изработка на малък и семпъл уеб сайт, но също така и съвсем успешно може да се модифицира и за изработване на голям имиджов или фирмен сайт, та дори и за изграждане на интернет портали.

Изработване на фирмен сайт  - adservice.bg

Сайтът за авточасти е изработен пакет Класик за изработка на динамичен сайт За изграждането на сайта е използвана CMS система Joomla. В съчетание с професионалния темплейт изработването на фирмения сайт се превърна в едно оригинално бизнес решение. В сайта допълнително е разработена карта с адресите на всички дистрибутори на фирмата.

Прегледайте сайт adservice.bg

Накратко за фирмен сайт adservice.bg

AD Service е концепция на ADI, насочена към издигането на сътрудничеството между дистрибутори и сервизи на по-високо ниво с цел постигане на по-високо качество на облсужването на клиентите, която за България ще се казва AD Service (AD Сервиз).

Международната мрежа на AD Garage, състояща се от над 4600 сервиза, непрекъснато се стреми към усъвършенстване, разчитайки на квалифицирани механици и разширяване на мрежата си, предоставяйки на клиентите бързо и цялостно обслужване.

За да може непрекъснато да следи нивото на качеството на AD Сервиз, AD International създава собствен сертификат: “Authorised Repairer – by Autodistribution International” (Оторизиран от ADI механик)

Качеството и ефективността на обслужването на AD Сервиз е неизменна част от концепцията на AD International. Това е и причината всеки ремонт извършен от AD Сервиз да е покрит с 24-месечна международна гаранция, както на частта, така и на услугата.

Виц за отмора

Двама интернет маниаци се засякли в скайпа и единият казал:
- Какво става с теб, как си?
- Мани... имам мускулна треска на пръстите.
- От какво бе?
- Снощи се засякохме с едни приятели в скайп и до сутринта пяхме песни ...

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Предмет на дейност: Уеб дизайн и темплейти за сайтове. Изработка на уеб сайтове. Изграждане на мобилни сайтове. Изработване на фирмени и корпоративни сайтове. Пълна организация и направа на онлайн магазини.