• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711

Сайт онлайн каталог

Посещения: 269 Категория: Завършени сайтове 2015

Изработка на сайт Каталог - avtoclimatici.bg

При изработката на онлайн каталога се фокусираме над основната му задача - максимално добре да е представена продуктовата гама на фирмата. За да стане възможно това, са нужни няколко фактора, които са в основата дейността ни - изработка на сайт каталог.

Първият фактор за успешното изработване на продуктов каталог е правилния избор на административната система за управление на съдържанието. Избрахме система ImpressPages характеризираща се с особена лекота за работа, дори и от лица без никакви технически познания в областта на уеб дизайн или уеб програмиране.

Вторият фактор е избор на темплейт за сайт. Базирахме се на семпла и изчистена визия, съчетана с леки нюанси, които да подмогнат за изпъкването на изображенията с продуктите. И третият фактор - подбиране на качествени описания на продуктите в самия уеб каталог, които ни бяха предоставени от възложителите.

Накратко за сайт avtoclimatici.bg - София

За да бъде успешен един сайт тип продуктов каталог, е важно потребителят да открива бързо и лесно това, което търси.

Ето защо при изработване на уеб каталог, разположихме вертикално меню, което бързо да насочва посетителите към категориите с продукти.

Целта на клиентите бе именно такава - сайт с богата информация и добре каталогизиран като категории и навигация.

 

Виц за отмора

Въпрос към системният администратор:
- Как мога да свържа лаптопа и телевизора без кабели, за да мога да гледам филми на него?
Отговор: Използувайте скоч! За целта, залепете лаптопа точно посредата на екрана на Вашия телевизор и тогава гледайте филми.

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Предмет на дейност: Уеб дизайн и темплейти за сайтове. Изработка на уеб сайтове. Изграждане на мобилни сайтове. Изработване на фирмени и корпоративни сайтове. Пълна организация и направа на онлайн магазини.