• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711

Портфолио на изработени сайтове 2015

Посещения: 298 Категория: Завършени сайтове 2015

Изработване на сайт за оценителски услуги - ocenki.com

Нуждаете се от професионална изработка на сайт? Реализирахме идеите на своя клиент и изработихме сайт за оценители, с чиято направа на сайт се гордеем! Възложителят ни бе наясно, че днес всеки един човек прекарва една трета от времето си в интернет. Интернет днес е една необятна сфера с информация за всичко. Всеки един бизнес има свое отражение било то с фирмен сайт, сайт за услуги, онлайн магазин или просто сайт портфолио. Идеите на нашия клиент бяха именно в тази светлина - разработка на сайт за услуги, в който подробно да бъде предоставена информация за различните видове Оценки, така че посетителите на сайта да могат да се запознаят с естеството на предлаганите услуги и да оформят в себе си посланието че са попаднали на водеща фирма в оценителския бранш.

Накратко за сайт ocenki.com - София

Предлагаме на вашето внимание изработване на сайт с богата информация, като навигирането в самия сайт за Оценки е много бързо и удобно. Фирмата-оценители вече има собствен уеб сайт, с разработка на уникален дизайн за сайт.

Дизайнът излъчва спокойствие и уравновесеност в подходящи пастелни нюанси. Сайтът разполага и с мобилна версия. Изработването на адаптивен дизайн е наложително в съвременното създаване на сайтове.

 

Виц за отмора

Истинският програмист слага до себе си две чаши - едната с вода в случай, че му се допие, другата чаша - без вода, в случай, че не му се иска.
А истинският администратор слага четири чаши. Другите две - в случай на отказ на първите две.

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Предмет на дейност: Уеб дизайн и темплейти за сайтове. Изработка на уеб сайтове. Изграждане на мобилни сайтове. Изработване на фирмени и корпоративни сайтове. Пълна организация и направа на онлайн магазини.