• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711

Портфолио на изработени сайтове 2016

Посещения: 370 Категория: Завършени сайтове 2016

  

Изработване на сайт за индустриални машини

За изработване на индустриален сайт използвахме професионален темплейт за изработка на сайт, закупен от световна борса за продажба на уеб дизайн за сайтове. Към закупените файлове приложихме административните кодове на система за изработка на сайт, така че посредством административен софтуер на лесно ниво, клиента да има възможност да редактира и поддържа своя сайт актуален с информационни текстове и изображения.

Индустриалният сектор е една от най-колоритните в бизнес света, ето защо именно той се нуждае от гъвкави решения в интернет пространството, за да може на база съвременни онлайн решения да представи дейността си пред масовата публика, твърде често незапозната с технически понятия. Приехме присърце процеса по изработка на индустриален сайт за машини и с гордост може да се похвалим с неговата изработка, конструкция и вложен снимков материал към него.

Накратко за сайт industrialmachinery.eu

Индустриални машини и съоръжения ЕООД проектира и произвежда стандартни и нестандартни машини и съоръжения. Всеки проект се разработва индивидуално от екип инженери проектанти и конструктори.

Предлагаме гаранционно и след гаранционно обслужване в собствената си производствена база, както и на обекта на клиента във всяка точка на страната. Осигуряваме консумативи и материали, които не са включени в сервизната поддръжка. Осигуряваме и обучение за работа с машините за квалифицирани специалисти.

 

Виц за отмора

Какви времена настъпиха: Ако преди всеки мъж беше длъжен да може да смени изгорялата крушка вкъщи, то сега всеки мъж е длъжен да умее да настрои рутер с WiFi.

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Предмет на дейност: Уеб дизайн и темплейти за сайтове. Изработка на уеб сайтове. Изграждане на мобилни сайтове. Изработване на фирмени и корпоративни сайтове. Пълна организация и направа на онлайн магазини.