• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711

Портфолио на изработени сайтове 2016

Посещения: 439 Категория: Завършени сайтове 2016

  

Направа на магазин за бельо

Представяме Ви изpaбoтвaне на oнлaйн мaгaзин c мoбилнa вepcия, напълно oптимизиpaна зa paбoтa c различни мoбилни ycтpoйcтвa (cмapтфoни, тaблeти и GЅМ тeлeфoни). Изработеният електронен магазин е c мнoгo възмoжнocти в съчетание със семпъл, но eфeĸтeн уеб дизайн.

В днешно време електронната търговия е предпочитаният начин за покупко-продажба на стоки и услуги, не само по цял свят, а и вече и у нас. Основното място за успешна електронна търговия чрез сайт е добре работещия ефектен онлайн магазин. Ние разполагаме с професионален опит, за да помогнем на всеки един търговец в създаването на отлично функциониращ онлайн магазин. Няма да е гръмко ако кажа, че работим с не само с ентусиазъм, креативност и професионализъм, а и със сърце!

Накратко за сайт stil-mm.com

В Онлайн магазин Стил-ММ може да намерите богат асортимент от дамско и мъжко бельо, бельо за бременни и кърмещи жени, еротичнo бельо, нощници, пижами и бодита.

При нас ще откриете и много голям избор от модели и цветове на шалове, шапки, ръкавици, пончо, пелерини от еко кожа, плажни шалове и аксесоари, както и малки шалчета тип „фишу“. Освен богат асортимент от стоки на достъпни цени, ние се стремим да осигурим за нашите клиенти лесна поръчка и бърза доставка, както и консултации за всичко което Ви интересува относно предлаганите от нас продукти.

 

Виц за отмора

Истинският IT-програмист се бръсне пред уеб-камера вместо пред огледало.

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Предмет на дейност: Уеб дизайн и темплейти за сайтове. Изработка на уеб сайтове. Изграждане на мобилни сайтове. Изработване на фирмени и корпоративни сайтове. Пълна организация и направа на онлайн магазини.