Що е СЕО оптимизация?

Що е СЕО оптимизация Буквеното съчетание SEO идва от думите Search Engine Optimization. Преведено на български означава Оптимизация за търсачки. Ако разтълкуваме тези думи оптимизация за търсачки, ще видим че зад тях се крият действия върху сайта с методи и похвати, при които сайта става лесно четим от търсещите машини.

Периодично търсещите мошени /пр. Гугъл/ изпраща до уеб сайта действието на скрипт, който ние наричаме бот, паяк или кроулер. Този скрипт сканира /обхожда/ част от сайта и подава намерените резултати към базата данни. Действието на този скрипт е кратко като време, затова е необходимо бързо и лесно да обходи колкото се може по-вече страници от вашия сайт. Бързото му предвижване от страница към страница /от линк към линк/ зависи именно от оптимизацията на сайта. Затова и се използва термина – оптимизация за търсачки. Т.е. тази оптимизация е насочена именно към търсещия бот, който ще подаде информация за страниците в сайта Ви към базата данни на търсещата машина /пр. Гугъл/.

Що е СЕО оптимизация Развитие на СЕО оптимизацията

Техниката на СЕО оптимизацията като основа е една и съща, но с годините тя променя своя облик и стил. Затова и доста често се налага даден сайт не просто да се оптимизира, а и да се поддръжа „жива“ тази оптимизация. Това е силно препоръчително за конкурентните онлайн магазини или сайтове за имоти. Самата СЕО оптимизация се променя във времето и това е така, защото се променят критериите на търсещите машини за класиране на намерените резултати в интернет.

Що е СЕО оптимизация Съвременно СЕО

Google обвиха официално, че скоростта на зареждане на уеб сайтовете имат и ще имат занапред пряко влияние за класирането в резултатите от търсене. Така към SEO оптимизацията се добави още едно поле за действие и изява – намаляне на времето за зареждане на дадена страница. Това ще накара собствениците на сайтове много прецизно да подбират флаш анимациите за сайта си и всякакви джава ефекти или озвучавания, които са „смърт“ за бързото зареждане.

Виц за отмора

Сериозните момичета, са като сериозните уеб сайтове. За получаването на допълнителни функции е нужна регистрация.