• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711

Уеб дизайн. Галерия с темплейти за изработка на сайтове

Какво означава понятието "темплейт" --> прочетете Интернет термини - темплейт


Шаблони за пакет Безплатен

тук са представени модели и шаблони за изработка на безплатен тип уеб сайт. Безплатен сайт е тип сайт, който получава всеки клиент поръчал домейн и хостинг за 1 година /за сума 95 лв./ С тази поръчка клиента получава безплатен сайт - малка сайтова платформа с админ система, галерия и контакт форма.


Темплейти за пакети сайт

тук са представени шаблони и модели за изработване на динамичен уеб сайт, чиято цена е включена в сумата на всеки един пакет уеб сайт. За всеки един пакет сайт е включен шаблон за изработка на сайт, който клиента би си избрал от тази галерия. Представените шаблони и модели за уеб сайтове са примерни и подлежат на корекция.


Допълнително платими шаблони

шаблони за изграждане на сайт от световна борса за темплейти. Те са готови за използване при изработка на всеки пакет сайт. Стойността на шаблоните за изработка на уеб сайт е индивидуална и НЕ е включена в цената на изграждане на сайта. Всеки шаблон за уеб сайт има цена, която ще бъде добавена към стойността на изработка на даден пакет сайт.
 

Избрани шаблони по дейности

тук са събрани линкове към шаблони за изработка на динамичен тип сайт, сортирани по тип дейности. Шаблоните  за изграждане на уеб сайт са групирани според типа дейност и са използвани при запитване от клиенти за шаблон подходящ за тяхната сфера на дейност. Професионално изработени шаблони за изграждане на динамичен уеб сайт.

 

 

Виц за отмора

Какво казва детето на програмист, като се роди?
Hello World!

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Предмет на дейност: Уеб дизайн и темплейти за сайтове. Изработка на уеб сайтове. Изграждане на мобилни сайтове. Изработване на фирмени и корпоративни сайтове. Пълна организация и направа на онлайн магазини.