Галерия слайдшоу в сайт

Галерия слайдшоуГалерия от уеб изображения с ефект слайдшоу, задаване на ефект и време на зареждане.

Представяме модул за галерия слайдшоу – ефект за динамичен уеб сайт при изработване на сайтове със слайдшоу елементи. Това е вариант за изработка на мини галерия с ефект слайдшоу. С помощта на този модул лесно и бързо се създават динамични презентации с оригинален дизайн, с добро съчетание на зрителни ефекти.

Представяме ви Модул за слайдшоу ефект
в стил кинолента с визуализация на умалени изображения

По своята същност слайдшоуто е една онлайн презентация и като такава нейното предназначение е представянето на някаква идея, информация или услуги пред аудитория с определена цел. За да е ефективно едно слайдшоу при изработка на уеб сайт е нужно първо да се подберат подходящи изображения, съобразени с посетителите на сайта и второ да бъде съобразено като време на преглеждане на всичките изображения. Целта е в максимално кратко време посетителите да бъдат заинтригувани с изображенията, така че представеното слайдшоу да насочи интереса им към конкретната идея, услуга или продукт.

Описание на ефекта галерия слайдшоу

Ефектна малка галерия за визуализиране на снимки в уеб сайт. Може да служи и като рекламен банер на интернет сайт. В административната част има два различни начина на представяне – голямо изображение и под него кинолента с малки тъмпнели или само кинолентата с тъмпнели. Във втория случай се пести място, а кликането върху дадена миниатюра отваря нов прозорец с уголеменото изображение.

Настройки в административния модул

  • настройка на размера на миниатюрите
  • настройка на размер на панела в сайта – ширина и височина
  • настройка на цвета на панела и цвета на неговата рамка
  • настройка на начина на сортиране на изображенията по име

Цена

Цена за инсталация и настройка на модула – 20 лева

 

Подобни статии за изработка на сайт


Виц за отмора

Истинският IT-програмист се бръсне пред уеб-камера вместо пред огледало.