• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711

Изработване на ефект за картинки с връзка в сайт

Ефекти за сайт на сменящи се картинки с красив ефект от превъртане. Изображенията имат връзка помежду си.

За да се създадат визуални ефекти в уеб дизайна на един сайт може да бъде използвана анимация, която да е проектирана на технологията Macromedia Flash. Чрез нея може да се сътворят потресаващи визуални ефекти. Но тъй като самият флаш е "тежък" за зареждане, не се индексира от Google и не на последно място е невъзможен за редактиране през админ система, твърде често се налага с помощта на Javascript ефекти да се имитира дадена флаш анимация. Това се постига като предварително програмируем код управлява изображения подадени през админ панел за управление на динамичен сайт. Тук ще ви представим именно такъв модул за анимация от превъртане на изображения с визуален ефект на "превъртане на куб".

Модул за динамичен сайт
с няколко изображения и стрелки за навигация помежду им

При изработване на сайт с модул за анимация Вашият уеб сайт става по-дружелюбен и по-приятен, а същевременно анимациите му предават интересен и съвременен облик. Както и в други интернет страници съм отбелязвала важно е само правилното съчетание на уеб дизайн и анимация, в никакъв случай не планирайте използване на две анимации на една страница. Анимацията в един уеб сайт е като любовта от пръв поглед, не бива да се прикалява :)

Описание на модул за сайт

Ефектът на модула за сайт се състои в поетапно превъртане /имитира триизмерен куб/ чрез разделяне на парчета от самите изображения. Стилен  ефект за изработка на сайтове. Това е една съвършено различна идея за анимация на сайт. Модулът може да стартира автоматично въртенето на изображенията през определен интервал от време. За целта са предвидени бутони за стартиране, пауза и превъртане напред-назад между самите изображения.

Настройки в административния модул

  • време на изчакване между снимките /интервал на превъртане/
  • размер на полето което ще заема анимация в уеб сайта

Цена

Цена за инсталация и настройка на модула - 20 лева

Виц за отмора

Двама първокласници си говорят:
- Как се пише буквата а.
- Като кльомба, ама без кръгчето!

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Предмет на дейност: Уеб дизайн и темплейти за сайтове. Изработка на уеб сайтове. Изграждане на мобилни сайтове. Изработване на фирмени и корпоративни сайтове. Пълна организация и направа на онлайн магазини.