• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711

Изработка на модулни реклами за сайт

Ефект за сайт от сменящи се модулни реклами през определен интервал от време в интернет страница.

Изработката на ефектен сайт може да бъде постигната и чрез интеграция на модул за ефект. При такава изработка на ефектни сайтове се цели най-вече нискобюджетна оферта, като се запазва възможността за динамичност на самия сайт. Обикновено ефектните сайтове се изработват с флаш програми, което затруднява после самата поддръжка на уеб сайта. Тук ви предлагам описание и демо на един чудесен модул за реклама на вътрешни страници или продукти, като по всяко едно време без никакви специални умения може да редактирате и поддържате изображенията и текста в самата ефектна визия на своя динамичен сайт. Целта на един ефектен сайт е още с първото си посещение посетителя да възкликне "колко хубав сайт", а сайтът трябва да преставя вас, вашите услуги и продукти.

Уеб Модул за реклама в уеб сайт
с няколко изображения, описания, заглавия и кратко превю

С изработването на подобни модули в един уеб сайт се постига желания анимиран сайт. Без флаш, без трудно редактируемо съдържание. Модулите за ефекти в сайтове са специализирано решение за създаване на съвременни "живи" сайтове. Безспорното им предимство пред използване на флаш анимацията е че те са оптимизирани за търсещите ботове, докато флаш анимациите все още не се "четат" от търсачките. Дефакто флаш анимацията е красив ефект, но невидим за търсещата машина. Ето защо ако водещата ви позиция при създаване на сайт е постигане на челни позиции в класациите, категорично ви съветвам да заложите на динамични сайтове с ефектни модули пред избора на изработка на флаш сайт. Един динамичен уеб сайт с добра оптимизация значително ще подобри и наложи вашият онлайн бизнес. Съдържанието на модулите за реклама ще се индексират напълно от търсещите ботове.

Описание на модул за сайт с ефект

Приятната анимация на модула за реклама го прави често желан и поръчван при изработване на уеб сайтове. Модулът за сайт е подходящ както за налагане на търговска марка, така и за приятна презентация на нов продукт. Визуалният ефект е сменящи се през определен интервал реклами. Може да бъде поставена снимка, текст, лого.

Настройки в административния модул

  • стил на показване на рекламите
  • широчина на панела
  • възможност за скриване или показване на текстове
  • брой на показваните реклами

Цена

Цена за инсталация и настройка на модула - 20 лева

Тагове за изработка на сайт:
Виц за отмора

Обаждане до компютърната поддръжка:
- Инсталирала съм две антивирусни...
- По-добре да бяхте затворили Хитлер и Сталин в една стая!...

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Предмет на дейност: Уеб дизайн и темплейти за сайтове. Изработка на уеб сайтове. Изграждане на мобилни сайтове. Изработване на фирмени и корпоративни сайтове. Пълна организация и направа на онлайн магазини.