Отваряща лента в сайт

Отваряща и затваряща се лентаИзображения в отваряща и затваряща се лента, с зареждане на цял екран при кликане с мишка.

През последните години масово се комбинират възможностите на JavaScript с изработка на динамичен сайт. Скриптовете се използват както за направа на перфектни менюта за изработване на сайтове, така и за спиращи дъха усъвършенствани ефекти. Предимството е бързото създаване на анимирани приложения точно както създадени с Flash програми, но невероятните визуални ефекти за направа на сайт са базирани на програмен код, който лесно и бързо се възпроизвежда от браузърите, а и да не пропускаме възможността за „прочитане“ на кода от търсещите ботове. Тези два фактора обуславят все по-бързото навлизане на JavaScript при създаване на ефекти за сайт.

Модул за изображения
които се отварят на цял екран при избиране на навигацията им.

Описание на модул за изображения

Ефектът за изработка на сайт представлява в своята същност един скролер от изображения. Това, което го отличава от останалите ефекти за сайтове е навигационните бутони, с помощта на които може както да се предвижи самата лента от изображения, така и да се задейства функцията „цял екран“. Самите изображения оживяват и допринасят за пълното им зрително възприемане в уеб сайта. Така посетителите на сайта могат да прегледат изображенията с висока резолюция. Модула за ефект има функция за предвижване към следващо или предишно изображение.

Представяме ви един красив скорл ефект от изображения в лента. Вдясно от лентата са представени малки иконки, които се показват при посочване с мишка – линк към следващо изображение, линк към предишно изображение, линк за отваряне на изображенията на цял екран и линк за спиране на автоматичното движение на изображенията в самата лента.

Настройки в административния модул

  • размер на лентата във височина и ширина при показване
  • възможност за показване или скриване на описание към всяко изображения
  • настройка за автоматично стартиране на модула
  • настройка за бързината за предвижване на лентата с изображения

Цена

Цена за инсталация и настройка на модула – 20 лева

Виц за отмора

Сериозните момичета, са като сериозните уеб сайтове. За получаването на допълнителни функции е нужна регистрация.