Пакет снимки за сайт

Пакет снимкиСедем изображения, които се визуализират заедно като пакет с плавно автоматично движение.

Изработка на чудесен визуален ефект с превъртащи се малки изображения при направа на сайтове. Модула за изработване на ефект за сайт се състои от JQuery плъгин и дава възможност да се създаде страхотен визуален ефект при изработка на динамичен уеб сайт. Ефектът е 3D тип и представлява „въртележка“ на изображения, качени в една папка на сървъра на самия интернет сайт.

Слайдшоу за изграждане на сайт с ефект на „въртележка“. Автоматично създаване на отражение на всяка една снимка. Настройка в админ панела за самото отражение – степен на избледняване, ширина и височина.

При посочване на дадена снимка автоматичната ротация спира, а при кликане на дадена снимка, тя се отваря на цял екран. Ефектът за уеб сайт се изплозва за насочване на вниманието на посетителите на самия сайт към дадени продукти, стоки или услуги. Може да се настрои при посочване на дадена снимка да се отваря нейна вътрешна страница, примерно в каталога или към онлайн магазина в самия сайт.

Описание на ефекта

Допълнителен модул за пакет от 7 снимки за динамичен сайт. Изображенията се визуализират заедно и през зададен интервал от време се разместват с ефект. Допълнително средство за уеб дизайн на вашия сайт. Модулът за сайт е изключително стилен. Ефектът за уеб сайтове съдържа JS (джава скрипт), който придава модерен и елегантен вид на вашите снимки, които се ротират с тяхните умалени минианюри.

Настройки в административния модул

  • време между зарежданията на снимките
  • параметър за настройка на автоматично движение или избор с мишката върху снимка
  • размер на заеманото поле в страницата
  • размер на огледалния образ
  • размер на ъгъла на огледалния образ

Цена

Цена за инсталация и настройка на модула – 20 лева

Подобни статии за изработка на сайт


Виц за отмора

Двама първокласници си говорят:
- Как се пише буквата а.
- Като кльомба, ама без кръгчето!