Сайт Реклама

Модул за реклама на продуктиИзграждане на ефекти за уеб сайтове или онлайн магазини с реклама на продукти с връзка към тях.

При изработка на динамичен уеб сайт, предлагащ продукти е особено важно акцентрирането на вниманието на посетителите към предлаганите стоки. Това най-често се постига с изработване на рекламен панел, в който чрез зрителни ефекти за сайт се представят изображения или рекламни текстове. За целта е нужно да се подберат няколко на брой впечатляващи изображения, които да насочват вниманието на потребителите на сайта.

Целта на един комерсиален сайт още при неговото изграждане е именно в това – да продава продукти или да предлага услуги. За реализирането на тази идея е нужно както добро разпледеление на информационните материали и рекламни изображения, така и насочване на вниманието на посетителите именно към тези страници, съдържащи важна информация, която би реализирала реални продажби или контакт с реални купувачи.

Описание на ефекта

Модула е подходящ за реклама на продукти или услуги. По аналогичен начин може да се изгради връзка към вътрешни страници които описват дадена услуга. В административната система се настройва връзка на изображението към интернет страница, която да се зарежда в уеб сайта след кликане от посетителя.

Предлагаме на Вашето внимание модул за реклама на продукти в динамичен сайт с ефект на придвижване на малки тъмпнели изображения

След изработването на рекламния панел, изображенията се поставят в избрана директория на сайта и на всяко едно изображение се зареждат неговите характеристики – заглавие и линк, който да се отвори при кликане върху тъмпнела. Забележете, че на всеки един тъмпнел може да се зареди различен линк, така че да се представят няколко различни продукта или услуги.

Настройки в административния модул

  • въвеждане на името на папката с изображения на сървъра
  • заглавие или рекламно изречение, което ще се показва под снимките в сайта
  • URL – линка който трябва да се зареди на всяко едно изображение
  • начин на отваряне на линка – в нова страница или в същата страница
  • показване или скриване на навигацията
  • начин на скролиране – отляво надясно или обратно
  • избор между автоматично скролиране или ръчно
  • размер на полето на модула в уеб страницата

Цена

Цена за инсталация и настройка на модула – 20 лева

Виц за отмора

Бабата на геймър се опитала да го прати за хляб. Геймърът я придумал да теглят клечки кой да иде до магазина, защото бил на много важно място в играта. Бабата изтеглила късата клечка и тръгнала разочарована към магазина. Изминала част от пътя, без да подозира, че си е забравила парите, когато чула мобилния си телефон да звъни:
- Ало?
- Abort mission, return to base!