Реклама на уеб сайт

Реклама на страници

Изработване на реклама за зададена секция от подстраници в един динамичен уеб сайт с ефект за сайт.

Целта на всеки един динамичен уеб сайт е да задържи максимално време посетителите си, като им предложи богата информация. За целта се използват различни методи за приканване на потребителите да посетят и други вътрешни страници. Един от методите е банерна реклама на съдържание. Изработването на банери с реклама на вътрешни страници може да оживи вашата интернет страница, като й придаде не само привлекателен дизайн, а и компактно и семпло представяне на важни детайли от съдържанието им.

Модул за банерна реклама на вътрешни страници с много красив ефект за сайт.
Възможно е на екран да се изведат да 20 броя банери за реклама.

Изработването на модул за реклама на страници се базира на така наречения „Hover“ ефект – т.е. ефект при посочване на обект с мишката. Модулът за банерна реклама се базира на „JQuery“ ефект с вградени джава скриптове. Изработката на модул за ефект за реклама на интернет страници е тестван и съвместим с известни браузъри – FF, IE, Safari, Google Chrome.

Описание на ефекта

Реклама на предварително зададени уеб страници от една обща секция. Различни ефекти на зареждане на изображенията и текста в динамичния сайт. Действието на модула за ефект на сайт е следния: на екран се изобразяват различни банери, като при посочване с мишка изображението се скрива с ефект на анимиране и се показва текстова реклама. Ефектът е красив и приятен, целта му е да насочи вниманието на посетителите на интернет сайта към посещаването на вътрешни уеб страници. Вградени са няколко анимирани ефекта за скриване на изображението – хоризонтално изместване, вертикално, диагонално и замъгляване. И четирите ефекта могат да се настройват в посока – отляво надясно или обратно.

Настройки в административния модул

  • път до папката с банери на сървъра
  • ефект на анимация – диагонален, вертикален, хоризонтален, избледняващ
  • размер на банерите във височина и ширина
  • начин на подредба /брой банери на ред/ – хоризонтално, вертикално, таблично
  • задаване на цветове на панела за реклама – фон, заглавие, текст
  • показване или скриване на връзка към интернет сайт /страница/
  • настройка на отваряне на връзка в същия или в нов прозорец

Цена

Цена за инсталация и настройка на модула – 20 лева

 

Виц за отмора

Сериозните момичета, са като сериозните уеб сайтове. За получаването на допълнителни функции е нужна регистрация.